Thunderstruck

Ga terug in de tijd met de God Thor in ThunderstruckThunderstruck neemt je terug in de tijd. De tijd waarin er alleen nog fysieke gokkasten waren en waarin je in de snackbar een gokje waagde terwijl je wachtte op je patatje oorlog. Dit was ook de tijd waarin we nog boeken lazen en misschien heb je zelfs weleens gelezen over de Noorse God Thor. De God die geassocieerd wordt met donder en bliksem, maar ook met kracht en vruchtbaarheid.

Een belangrijke God dus, die zeker zijn eigen spel verdient. In dit spel vind je 3 rijen en 5 rollen die samen 9 winlijnen creëren. Afhankelijk van het symbool, kun je al met twee op rij een mooie prijs winnen. Je kunt hiervoor spelen met inzetten die lopen van €0,20 tot €9. Om tot jouw ideale inzet te komen kun je uit 9 inzetlijnen kiezen en je kunt 1 tot 5 munten per lijn inzetten. Het RTP-percentage is 95,61 en dat is best hoog voor een wat oudere slotmachine.

Spelregels Thunderstruck

Wildsymbool – In dit spel is het de afbeelding van Thor, de blonde God. Dit symbool verdubbelt de uitbetaling van elke winst die het aanvult. Het kan alle symbolen vervangen, behalve het scattersymbool. Wanneer het wildsymbool zelf een winst veroorzaakt, wordt er geen veelvoud van de winst uitgekeerd.

Scattersymbool – De afbeelding van de ram is bij Thunderstruck het scattersymbool. Dit symbool hoeft niet op een actieve winlijn staan op een winst te creëren. De winsten worden weergegeven als een veelvoud op de uitbetalingstabel en de uitbetaling is afhankelijk van je totale inzet.

Free spins bonusspel – Met 3, 4 of 5 scatttersymbolen worden de freespins geactiveerd. De laatste inzet die je hebt geplaatst, geldt als inzet voor de free spins. Wanneer je opnieuw minimaal 3 scattersymbolen tevoorschijn ziet komen, kunnen de free spins opnieuw geactiveerd worden. De nieuwe freespins worden dan bij je huidige aantal opgeteld. Winsten worden automatisch bij elkaar opgeteld.

Gokfunctie – De gokfunctie heet in dit spel de Gamble Feature. Deze functie wordt bij een winst geactiveerd. Als het de gokactivatielimiet overstijgt, dan is het niet beschikbaar. Je kunt de functie gebruiken of niet, het is geheel naar eigen keus. Kies je ervoor te spelen, dan wordt je winst verdubbeld wanneer je de juiste kaartkleur kiest en verviervoudigd wanneer je de juiste afbeelding kiest. Je kunt net zo lang doorspelen totdat je goklimiet is bereikt. Dit kan een bedrag zijn of vijf keer gokken per ronde. Winsten worden automatisch verzameld.

Symbolen

Er zijn in totaal 5 symbolen in dit spel behalve de wild- en scattersymbolen en 6 andere afbeeldingen die ook een mooie winst kunnen opleveren. Van de symbolen is de hamer het meeste waard, met een winst van 750 munten met 5 op rij. Hierna volgen de boomstronk, het kasteel, de bliksem en de hoorn. De afbeeldingen hebben een logische volgorde; de hoogste is de letter ‘A’, gevolgd door de ‘K’, de ‘Q’, ‘J’ en ‘10’ (die alledrie evenveel waard zijn) en als laatste de ‘9’, die hetzelfde uitbetaalt als de 3 voorgaande afbeeldingen met als uitzondering dat je hier met 2 op rij al 2 munten wint!

De achtergrondgeluiden brengen je helemaal in de stemming. Je gaat het al bijna voor je zien; jij, eeuwen terug in de tijd, op een verlaten plaats tijdens de storm. Je moet niet alleen tegen Thor vechten, maar ook tegen rammen, bliksem en al het andere dat op je pad komt. Continu voel je de wind om je oren en de spanning stijgt. Kun jij al deze omstandigheden trotseren en er met de hoofdprijs vandoor gaan? Of wordt het je allemaal iets te veel en kom je later terug wanneer je genoeg moed verzameld hebt?