Thunderstruck II

Zorg ervoor dat jij het gevecht wint in Thunderstruck II!Onze grote held Thor uit Thunderstruck is terug! Hij heeft nu zijn vrienden Valkyrie, Loki, en Odin meegenomen. We zullen je eerst een kleine achtergrond geven over deze karakters voordat we het spel toelichten. Een Valkyrie is volgens de Noorse mythologie degene die beslist over leven of dood tijdens een gevecht. Ze brengt de gekozen mensen naar het leven na de dood, waarin Odin de heerser is. Odin wordt ook wel geassocieerd met wijsheid, monarchie, de dood en poezie. Als laatste Loki, die beweert dat hij het bed gedeeld heeft met de vrouw van Thor. Al deze goden hebben dus een hoop om uit te vechten en als je het spel goed speelt, kun jij er tijdens dit gevecht met de hoofdprijs vandoor gaan.

In dit spel vind je net als in de voorganger 3 rijen en 5 rollen. Maar, anders dan bij deel I, heb je in dit spel geen winlijnen maar 243 manieren om te winnen. Zolang er maar een lijn met achtereenvolgens dezelfde symbolen verschijnt, beginnend vanaf de meest linkse kant, kun je al op een winst rekenen. Hiervoor kun je van €0,30 tot €15 inzetten. Je kunt kiezen uit 1 t/m 10 munten en muntwaardes van 1 t/m 5 cent. Het RTP-percentage is in dit spel 96.65.

Spelregels Thunderstruck II

Wildsymbool – Het Thunderstruck II logo is het wildsybool en verdubbelt de winst voor iedere winnende combinatie die het veroorzaakt. Ook kan het een eigen winst creëren als er meerdere wildsymbolen tegelijk verschijnen. Deze winst wordt echter niet verdubbeld.

Scattersymbool – Hier gaat het om het symbool met de bonushamer. Als er twee of meer scattersymbolen in het spel verschijnen, dan heb je al recht op een prijs. Met drie of meer symbolen, wordt het Great Hall of Spins bonusspel geactiveerd.

Great Hall op Spins bonusspel – er zijn vier mogelijke bonusspellen. Je begint met het Valkyrie-bonusspel en nadat je dit vijf keer gespeeld hebt kom je bij het Loki-bonusspel. Na nog vijf spellen beland je bij het Odin-bonusspel en ten slotte kom je na nog vijf rondes bij het Thor-bonusspel terecht. In het Valkyrie-bonusspel krijg je 10 free spins waarin alle winsten vervijfvoudigd worden. Je maakt ook kans op extra freespins. In het Loki-bonusspel krijg je 15 free spins, en als het Wild Magicsymbool verschijnt op de derde rol, veranderen tot 14 andere symbolen ook in wildsymbolen. Dit symbool betaalt hetzelfde uit als het Thunderstruck logo. Met het Bonus Hammersymbool kun je nog meer free spins winnen tijdens dezelfde ronde. Tijdens het Odin-bonusspel heb je recht op 20 free spins. Iedere winst activeert de wild raven-bonusfunctie, waarbij willekeurige symbolen in een vermenigvuldigende wild veranderen. Je winst wordt maximaal verzesvoudigd als een wildsymbool de winst veroorzaakt. De bonusronde kan tijdens de free spins niet opnieuw geactiveerd worden. Het laatste spel, het Thor-bonusspel, geeft recht op 25 free spins. Hierbij is de Rolling Reels-functie actief, waarbij winnende symbolen na uitbetaling verwijderd worden van het scherm, om plaats te maken voor nieuwe symbolen en nieuwe winsten. Voor iedere Rolling Reel heb je recht op een vermenigvuldiger, die per winst steeds met 1 punt stijgt tot een maximum van 5. Hij valt weer naar 1 nadat de laatste winst behaald is. Tijdens de rondes kan deze bonusronde niet opnieuw geactiveerd worden.

Wild storm bonusspel – Tijdens normale rondes kan dit bonusspel willekeurig geactiveerd worden. Hierbij veranderen tot 5 symbolen in een Wildrol. De normale bonus- en scattersymbolen komen niet tegelijk voor.

Ben je er inmiddels klaar voor? Zo niet, dan zorgt de achtergrondmuziek er wel voor. Het doet je denken aan een liefdesverhaal waarbij de held moet strijden voor de heldin. Een beetje zoals jij zult gaan strijden voor je winst!