Terminator 2

Hij is terug, Terminator 2, de leukse slotmachine online!“I’ll be back”, oftewel, ik zal terugkomen, zijn de woorden die voor velen direct de herinnering aan The Terminator oproept. En hij had gelijk, hij kwam terug. Hetzelfde geldt voor het spel The Terminator van Microgaming. Die heeft gelukkig ook een vervolg gekregen in de vorm van Terminator 2 waarin je weer kunt genieten van The Terminator, Sarah Connor, John Connor de T-1000 en de T-800. Het blijft bij deze slot echter niet alleen bij genieten, je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

De 5 rijen en 3 rollen uit dit spel creëren samen 243 manieren om te winnen. Zodra je 3 dezelfde symbolen op rij ziet, beginnend van de meest linkse rol, dan heb je al gewonnen. Hierbij telt alleen de hoogste winst per lijn. Je zet iedere ronde in op alle mogelijke manieren om te winnen. De maximaal te behalen winst bestaat uit maar liefst 88.000 munten en je maakt hier kans op met inzetten die oplopen van €0,30 tot €30. Je kunt bij dit spel kiezen uit 4 soorten muntwaarden tussen de €0,01 en de €0,10 en een muntenaantal per ronde van 1 t/m 10. Het RTP-percentage is 96,62 en daarmee is er genoeg kans om te winnen.

Spelregels Terminator 2

Wildsymbool – dit symbool vervangt alle andere symbolen, met uitzondering van het Scattersymbool, om een winst te creëren. Tijdens het free spins bonusspel vervangt een wild ook het T-1000 symbool niet. Het kan zelf een winst genereren als er meerdere wildsymbolen in dezelfde lijn verschijnen.

Scattersymbool – het orbsymbool is in dit spel het scattersymbool. Als er twee meer of meer tegelijkertijd in het spel tevoorschijn komen, dan heb je een winst. Deze winst is afhankelijk van je inzet en wordt opgeteld bij de winst die je al eerder gehaald hebt. Je kunt tegelijkertijd een normale en een scatterwinst behalen. Als er drie of meer scattersymbolen in het spel verschijnen, dan wordt het bonusspel geactiveerd. Tijdens de T-800 vision, is er maar één scattersymbool nodig om free spins te activeren.

Free spins bonusspel – zoals eerder aangegeven wordt het bonusspel geactiveerd met 3 scattersymbolen en tijdens de T-800 vision met slechts één scattersymbool. Je krijgt automatisch 10 free spins en de hot mode, waarin winsten vaker voorkomen, kan willekeurig geactiveerd worden. Als het T-1000 symbool verschijnt, dan past het zich aan zodat het de grootst mogelijke winst creëert voor die spin. Tijdens de free spins kan het bonusspel niet opnieuw geactiveerd worden en je laatst gekozen inzet telt ook voor de free spins.

T-800 Vision bonusfeature – deze modus wordt willekeurig geactiveerd na rondes die geen winst hebben behaald. Na activatie wordt er gericht op alle symbolen van de Terminator, John Connor, T-1000, Sarah Connor en T-800. Elk symbool waar op gericht is, betaalt een winst uit. Je winsten worden automatisch vermenigvuldigd met jouw inzet.

Symbolen

De laagst betalende symbolen van het spel, zijn de symbolen die je ook in een kaartspel ziet. Ze keren als volgt uit;

Klaver en ruit; met 3 op rij win je 0.30 munten, met vier op rij win je 0.9 munten en met vijf op rij win je er 3.

Hart en schoppen; met drie op rij win je er 0.42, heb je er vier op rij dan win je 1.8 munten en met 5 op rij heb je recht op 6 munten.

Daarnaast heb je de symbolen van de hoofdpersonen, waarvan de Terminator het meeste uitbetaalt, gevolgd door John Connor, T-1000, Sarah Connor en T-800. In dit spel kun je ook met Scatter- en Wildsymbolen een winst behalen.

Een erg spannend spel dus dat ook nog een een erg spannende achtergrondmuziek heeft om de spanning nog eens extra op te voeren.