Tarzan

Slinger met Tarzan door de jungle en win prijzen in deze jungleWist jij dat Tarzan al sinds 1912 een fenomeen is? Zijn eerste roman, Tarzan; Kings of the Apes, werd namelijk in dit jaar geschreven door Edgar Rice Burrough. De jungleheld is al meer dan een eeuw beroemd. Dit is Microgaming natuurlijk niet ontgaan. Zij hebben er niet voor niets voor gekozen deze held zijn eigen spel te geven in Tarzan. Het spel maakt gebruik van goed geanimeerde symbolen, er komen geen standaardsymbolen voor in het spel. Tarzan staat naast de rollen te kijken naar het spel. Als je veel wint gaat hij zelfs juichen, klappen of springt hij in de rollen.

Tarzan speelt met 5 rollen en 4 verschillende rijen. Dit zorgt ervoor dat de game 40 winlijnen heeft. Tarzan maakt gebruik van een aantal leuke bonusfeatures. Daarnaast zijn de animaties zeker een pluspunt voor het spel. De minimuminzet voor dit spel is 40 cent en de maximale inzet ligt op €40,-. Het spel Tarzan heeft een RTP van 96%.

Spelregels Tarzan

Wildsymbool – Het symbool van Tarzan functioneert als het wildsymbool. Dit is natuurlijk de meest logische keuze omdat het zijn eigen game is. Het wildsymbool kan gebruikt worden bij winnende combinaties. Dit symbool vervangt namelijk alle symbolen behalve het scattersymbool. Daarnaast is dit ook het symbool met de hoogste waarde. Je krijgt 20x je inzet terug als je 5 wildsymbolen draait op een winlijn.

Scattersymbool – Er staat heel groot bonus op het scattersymbool in Tarzan. Dit symbool is niet te missen voor welke speler dan ook. Het is ook niet verrassend te noemen dat dit symbool je naar de bonusronde brengt. Bij 3 of meer scattersymbolen mag je draaien aan het Bonus Wheel. De symbolen mogen overal op de rol staan, ze hoeven geen winnende combinatie te vormen.

Bonus Wheel Feature – Je mag aan het Bonus Wheel draaien voor een leuke prijs. De bonusronde is beschikbaar op het moment dat je 3 of meer bonus-scattersymbolen hebt gedraaid. Je kan het Bonus Wheel vergelijken met het rad van fortuin. Echter draai je dit rad niet met je handen maar trek je aan een liaan, helemaal in het thema van Tarzan. Deelnemers hebben de mogelijkheid om 4 verschillende bonussen te ontvangen. Nadat de bonusronde is afgelopen ga je weer terug naar het basisspel. Het is niet mogelijk om de bonusronde opnieuw te activeren tijdens de Bonus Wheel Feature.

Cash Multipliers – Deze bonusfunctie zorgt ervoor dat je inzet sterk wordt vergroot. Afhankelijk van het aantal scattersymbolen wordt er willekeurig een getal gekozen. De vermenigvuldiger bij 3 scattersymbolen ligt tussen 3x en 6x je inzet. Bij 4 scattersymbolen is dit 6x en 12x de inzet en bij 5 scattersymbolen is dit 9x en 18x het bedrag dat je inzet.

Jackpot Prize – De Jackpotprijs is de bonusfunctie waar je echt kan verdienen. Deze functie is aanzienlijk groter dan de Cash Multipiers. Zo krijg je bij 3 scattersymbolen 200x je inzet, 4 scattersymbolen 400x je inzet en bij 5 scattersymbolen zelfs 1.000x je inzet. Tel uit je winst!

Pick-a-Potamus – Deze feature draait om het kiezen van de juiste nijlpaard. Spelers hebben de keuze tussen 12 beesten en mogen gegarandeerd 2 nijlpaarden kiezen. Deze nijlpaarden hebben een geldprijs en je mag nog een keer kiezen. Echter heeft één nijlpaard het “pop” item. Je krijgt alsnog een geldprijs maar gaat direct terug naar het basisspel.

Free Spins Feature – Natuurlijk is het spel niet compleet zonder een lucratieve Free Spins Feature. Spelers krijgen 12 free spins met willekeurig Rolling Reels en/of Growing Wilds. Rolling Reels zijn speciale rollen die ervoor zorgen dat je sowieso wint met deze rol, elke keer weer. Growing Wilds zijn wildsymbolen die gestapeld zijn. Bij elke free spin krijg je een gratis wildsymbool met een maximum van 15 wildsymbolen.