Mega Moolah

Win recordprijzen met Mega Moolah van Microgaming!Minimale inzet maar maximale winst? Dat is Mega Moolah! Deze game van Microgaming gaat al een tijdje mee, langer dan tien jaar om precies te zijn, maar laat dat je niet afschrikken! Mega Moolah is één van de meest populaire, progressieve slot machines waar recordprijzen mee gewonnen zijn. Wanneer we het hebben over records, dan bedoelen we ook echt records: Mega Moolah houdt het Guiness World Record voor hoogste winst via online slotmachines. De Brit Jon Heywood heeft in 2015 namelijk €17,879,645 gewonnen met een inzet van 28 cent. Ja, dat lees je goed; een miljoenenwinst met een inzet van niet eens een Euro.  Ben je nu benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder.

Mega Moolah is een spel met een safarithema dat vrij rechtdoorzee is. Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Er zijn 25 winlijnen, met een minimale inzet van 1 cent per winlijn. Zet je op alle lijnen in? Dan kost dat dus maar 25 cent per draai. Zo is deze game hartstikke toegankelijk voor nieuwe spelers die nog niet hoog willen inzetten. De maximale inzet per winlijn is 5 cent. Mega Moolah heeft een RTP van 88,12%.

Spelregels Mega Moolah

Wildsymbool – Het wildsymbool in deze Afrikaanse safarigame is natuurlijk de King of de jungle, oftewel de leeuw. Zodra deze leeuw op je rollen verschijnt, zal deze als vervanging fungeren van alle andere symbolen. Zo heb je dus extra kans op een winnende combinatie. De enige uitzondering op de regel is het scattersymbool.

Scattersymbool – De paarse aap in dit spel laat harten sneller kloppen. De aap is namelijk het scattersymbool. Als je drie of meer van deze apen draait, dan krijg je 15 free spins, elke met een multiplier van 3x. De winst van al je winnende combinaties tijdens de free spins worden dus verdriedubbeld!

Het Jackpot-rad – Waar andere spellen hartstikke veel features hebben, heeft Mega Moolah daar maar één. Maar och, wat voor eentje. Tijdens jouw spel kun je zomaar het willekeurige jackpotwiel triggeren. Wanneer je hoog hebt ingezet, heb je meer kans dat dit wiel tevoorschijn komt. Dat betekent echter niet dat je met een lage inzet geen kans maakt (weet je nog die Brit die bijna 18 miljoen won met een inzet van 28 cent?).
Zodra dit wiel op je beeldscherm te zien is, heb je gegarandeerd één van de vier jackpotten gewonnen. Leuk om te weten is dat van elke inzet die iedereen maakt, een percentage naar een van de jackpotten gaat. Zo wordt de jackpot steeds hoger totdat er eentje uiteindelijk valt. Hierbij zijn geen landelijke grenzen: iedereen ter wereld die Mega Moolah speelt draagt dus bij aan de jackpot.
Win je dan uiteindelijk de Mega Jackpot? Dan win je altijd minimaal een miljoen, maar dit kan ook heel veel meer zijn als de jackpot al een tijdje niet gevallen in. Ook hier geldt: hoe hoger je hebt ingezet, hoe meer kans je maakt op de Mega Jackpot. Zoals eerder vermeld, win je áltijd een prijs zodra het rad verschijnt. Naast de Mega Jackpot kun je de volgende prijzen winnen:

– Major Jackpot: ± €30.000,-
– Minor Jackpot: ±€150,-
– Mini Jackpot: ± €10,-

Dit alles klinkt allemaal als muziek in de oren, toch? Mega Moolah is niets voor niets zo onwijs populair met enthousiaste spelers uit alle hoeken van de wereld. Bij dit toegankelijke en progressieve spel maakt iedereen namelijk kans op hoge prijzen. Dat het basisspel misschien simpel lijkt, doet niets af aan het plezier want zelfs in het basisspel valt er veel te winnen. De spanning voor op dit jackpot-rad maakt Mega Moolah een van de meest nagelbijtende spellen. Gaat Mega Moolah ook jouw leven veranderen?