Jurassic Park

Win oerknallende prijzen in Microgaming’s Jurassic ParkZou jij ook een dinosaurus als huisdier willen hebben? Dan is Microgaming’s Jurassic Park vast iets voor jou. Omgeven door dinosaurussen en legendarische personages uit de gelijknamige film kun je in dit spel veel prijzen winnen. Stap in een tijdmachine en reis terug naar 1993. Loop samen met Jeff Goldblum langs dino’s, geniet van de officiële filmmuziek en ga op in de sfeer die alleen Steven Spielberg ons kan bieden. Met geweldige animaties en interessante features is Jurassic Park zeker een aanrader.

Jurassic Park is een spel met 3 rijen en 5 rollen. Daarnaast heeft de game 243 winlijnen en zijn dus alle combinaties van links naar rechts mogelijk. De minimale inzet per draai is 30 cent, de maximale inzet is €15,- en de RTP van 97% zorgt ervoor dat Jurassic Park ook winstgevend is.

Spelregels Jurassic Park

Wildsymbool – Het rood-zwarte Jurassic Park-logo fungeert als het wildsymbool. Zodra er een wildsymbool op je scherm verschijnt, kan deze alle andere symbolen behalve het scattersymbool vervangen.

Scattersymbool – Kun jij je de film nog herinneren? Dan weet je dat alles ooit begon met de mug in de barnsteen. In dit spel is dat eigenlijk niet anders want het scattersymbool is precies deze mug in die steen. Zodra je drie scattersymbolen of meer draait, beginnen jouw free spins. Dit zijn niet zomaar wat free spins want er zijn 5 verschillende free spin-features! Bij de eerste 25 free spins wordt er willekeurig een feature voor je uitgekozen, maar daarna mag je deze zelf uitkiezen. Je begint altijd met 12 free spins, maar dit kan snel oplopen.

T-rex Alert – Voordat we alle free spin-features zullen uitleggen, willen we het nog even hebben over de T-Rex Alert-feature. Tijdens je basisspel kun deze willekeurig geactiveerd worden en zodra dat gebeurt, hoor je het voordat je het ziet. Zo begint deze feature met luide T-Rex stappen en gaat het beeld trillen. Daarna krijg je bij de eerstvolgende 6 spins, 35 (!) extra wildsymbolen op je rollen. Onwijs leuk want zo kun je meer winnende combinaties maken.

Tyrannosaurus Rex Wild Reels – Wanneer de T-rex als free spin activeert, komt er tijdens je free spins een T-rex langs. Hij zorgt voor wild stacks op je rol. Wanneer dit in combinatie gaat met een T-rex symbool op een van de rollen, dan heb je gegarandeerd een win.

Velociraptor split & multiplier wilds – Naast de T-rex, is er ook een velociraptor free spin. Tijdens deze spins, komt er af en toe een velociraptor je scherm in springen en deze zorgt ervoor dat sommige symbolen veranderen in een split wild of multiplier wild. Door de split wilds kun je wel 6 verschillende wins krijgen en de multiplier loopt van 4x tot 6x!

Brachiosaurus mystery multiplier – Zoals je hebt gemerkt, zijn alle free spins vernoemd naar dinosaurussen. Zo ook de Mystery multiplier. Tijdens deze feature zal een Brachiosaurus rustig wat blaadjes weg eten op je scherm, achter deze blaadjes zitten hidden multipliers. Deze lopen van 2x tot 6x en worden random aan een aantal spins toegekend!

Triceraptor running wilds – Tijdens elke spin van deze free spins, groeit de wild stack met één wild per rol. Als je een draai hebt waar geen winnende combinatie mogelijk is, maar wel een wild stack van drie wilds hebt, dan zullen deze wilds blijven staan en krijg je gratis een tweede kans. Geen winnende combinatie maar twee wilds op een rij? Dan zullen deze uiteindelijk een driedelige stack vormen terwijl de rest gratis opnieuw draait.

Dilophosaurus winning-wilds – Deze kleine dino’s zullen op willekeurige symbolen spugen om deze in wilds te veranderen. Deze wilds blijven dan net zo lang staan totdat er een winnende combinatie is gedraaid.