Jungle Jim

Win de verborgen schatkisten met behulp van Jungle JimVolg onze held Jungle Jim in zijn zoektocht naar de stad van goud. Je belandt in een reis vol met verborgen schatten waar je vele multipliers zult tegenkomen die tot maar liefst 15 keer uitbetalen. Vind samen met de knappe Jim de weg naar El Dorado en ontdek nieuwe rijkdommen.

Deze slotmachine bestaat uit 5 rijen en 3 rollen, die samen 25 winlijnen creëren. Deze lopen altijd van links naar rechts en alleen de hoogste winst telt. Je zet overigens altijd automatisch in op alle winlijnen. Een winst behaal je als je 3, 4 of 5 van dezelfde symbolen op rij hebt.

Je kunt tijdens dit spel maximaal 92.000 munten winnen en dit kan met inzetten van €0,25 tot €25. Hiervoor kun je kiezen uit 4 verschillende muntwaarden en 1 t/m 10 munten en het RTP-percentage is 96,31.

Spelregels Jungle Jim

Wildsymbool – dit symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van het scattersymbool, kan alleen op rij 2, 3 of 4 verschijnen en kan zelf geen winst creëren.

Scattersymbool – alleen op rij 1, 2 of 3 kan dit symbool verschijnen, in drievoud kan het zelf een winst creëren en de winst wordt beide kanten op uitbetaald.

Rolling Reels feature – deze feature wordt bij iedere winst automatisch geactiveerd, behalve bij winsten die behaald worden met behulp van scattersymbolen. Hierbij verdwijnen de symbolen die een winst hebben gecreëerd om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Als dit een winst oplevert, word je opnieuw uitbetaald. De winnende symbolen verdwijnen dan weer en de symbolen daarboven zakken een plaats naar beneden om ruimte te creëren voor nieuwe symbolen. Je hebt recht op een multiplier voor elke `Rolling Reel`. Voor elke volgende winst die wordt behaald met behulp van de Rolling Reels wordt de multiplier verhoogd met een maximum van 5. Tijdens de freespins geldt een maximum van 15. Dit proces herhaalt zichzelf automatisch zolang je winsten behaalt, ervoor zorgend dat je oneindig veel winst kunt behalen met een enkele spin.

Freespins bonusspel – je hebt al recht op 10 freespins als je drie Scattersymbolen tevoorschijn ziet komen. De inzet van de spin waarmee je de freespins hebt gewonnen telt ook als inzet tijdens de freespins. Tijdens het bonusspel kun je opnieuw kans maken op het bonusspel, de betreffende freespins worden dan opgeteld bij het resterende aantal dat je nog hebt. Je winsten worden automatisch bij elkaar opgeteld.

Symbolen

Er zijn in totaal 8 normale symbolen die we hieronder van lage waarde naar hoge waarde toelichten:

Blauwe en groene stenen, heb je hiervan 3 op rij, dan win je 1.2 munten, met 4 op rij win je 4 munten en met 5 op rij win je 20 munten.

Gouden stenen, krijg je een aantal van deze soort op rij, dan win je; bij 3 stenen, 2 munten, bij 4 stenen, 8 munten en bij 5 stenen 40 munten.

Rode stenen, bij 3 van deze stenen op rij win je 4 munten en verder zijn de resultaten hetzelfde als bij de gouden stenen.

Hierna volgen de afbeeldingen die het echte geld opleveren. Je kunt hiermee namelijk van 6 tot 1.200 munten per rij binnenslepen. De schatkist is, zoals waarschijnlijk wel verwacht wordt, goed voor veruit de grootste winst. Hierop volgt het mummiemasker en daarna volgen de draak en de fluit. Volg Jim’s advies dus vooral goed op om de schatkist te kunnen vinden.

De achtergrondmuziek zorgt ervoor dat je je echt in de jungle voelt en ook de stem van Jim laat je weten dat je met een echte man te maken hebt. Bij een winst word je gefeliciteerd met vrolijke muziek.