Avalon II

MicrogamingWin in de bonusrondes van Avalon II brengt de magische wereld van Avalon terug in een nieuw spel. Avalon II brengt ons naar een tijd van legendes. Het vervolg bevat een nieuwe zoektocht voor de spelers. Dit keer ga je op zoek naar de Heilige Graal voor de koning en koningin. Je wordt vergezeld door Merlijn, Guinevere en Morgan. King Arthur gaat natuurlijk ook mee in dit avontuur. Deze karakters komen goed tot leven door de prachtige 3D-animaties. Microgaming heeft goed gekeken naar het vorige deel en ervoor gezorgd dat dit spel nog spannender is. Zo zijn de toegevoegde geluidseffecten een feest voor het gehoor.  Je ervaart Avalon II hierdoor een stuk beter.

Net als het vorige deel heeft Avalon II 5 rollen en 3 verschillende rijen. Microgaming maakt dit keer echter geen gebruik van vaste winlijnen. Tijdens je epische zoektocht heb je nu 243 verschillende manieren om te winnen. Het spel heeft extra veel verschillende bonusspellen. De minimum inzet is 30 cent per draai en de maximale inzet is €7.50 per draai. Avalon II heeft een RTP van 95.92%.

Spelregels

Wildsymbool – Het logo van Avalon II is het wildsymbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve het scattersymbool. Dit is een goede manier om winnende combinaties te maken.

Lady of the Lake wildsymbool – Rol 3 heeft zijn eigen wildsymbool. The Lady of The Lake uit het eerste deel is terug als een Expanding Wild. De volledige rol wordt gevuld met de Lady in the Lake wildsymbolen als je deze dame draait. Net als het normale symbool geldt dit symbool als vervanger voor alle andere symbolen, behalve het scattersymbool.

Scattersymbool – De Heilige Graal is het scattersymbool in dit spel. Het gehele spel draait natuurlijk om het vinden van deze graal. Bij 3, 4 of 5 scattersymbolen wordt de Grail Quest Feature geactiveerd. Kijk dus goed uit naar deze Heilige Graal.

Grail Quest Feature – Het doel van dit spel is het vinden van de Heilige Graal. Het is geen verrassing dat de bonusronde draait om deze beker. Spelers krijgen een aantal minigames voorgeschoteld om meer prijzen te winnen. Elke keer als je de Grail Quest Feature activeert heb je toegang tot een nieuwe minigame.

Lake of Legend – Je mag 10 keer rollen met een dobbelsteen. Het is de bedoeling dat je Excalibur opnieuw creëert op het fictieve eiland. Elke rol levert een geldprijs op.

Misty Vale – Je krijgt 15 free spins. Daarnaast mag je een extra symbool veranderen in een wildsymbool.

Choose Your Path – Je krijgt de keuze tussen drie verschillende paden. In Whispering Woods kies je tussen 5 schilden. In totaal kies je 3 schilden die allemaal een prijs opleveren. Forest Falls staat in het teken van 20 free spins. De wildsymbolen schuiven van boven naar beneden en laten een spoor aan wildsymbolen achter.
De speler krijgt de keuze tussen een aantal helmen in Dusky Moors. Het is de bedoeling dat je de bijpassende helmen bij elkaar zoekt. Hoe meer foute keuzes je maakt, hoe groter de vermenigvuldiger is in de finale. Je wordt in dit spel eindelijk eens een keer beloond door het fout te doen.

Morgan’s Keep – Ja, je krijgt nog meer free spins. De 20 free spins worden willekeurig gevuld met Rolling Reels. Winnende combinaties op deze rollen verdwijnen en worden vervangen met nieuwe symbolen. Zo heb je kans op nog een extra combinatie in één rol.

Hall of Shadows – De Black Knight staat op je te wachten. Ga het gevecht aan en verweer zijn aanvallen. Raak je The Black Knight? Dan maak je kans op leuke prijzen.

Isle of Avalon – Dit is het finalespel in Avalon II. Je draait aan de Wheels Of Avalon. Elke keer als je de gouden “O” draait op het derde wiel wordt de prijs extreem vergroot.

Merlin Bonus – Merlijn kan je tussendoor ook nog eens willekeurig helpen. Hij kent random een prijs uit in de vorm van een vermenigvuldiger of een geldprijs.