Mega Fortune Dreams

Speel gratis Mega Fortune Dreams

Mega fortune dreamsBegeef je in een tropische wereld vol luxe met de video slot Mega Fortune Dreams. Deze video slot ziet er schitterend uit met de vele diamanten en mooie symbolen met luxe horloges, handtassen en meer. Het is alsof je zelf op een tropisch eiland bent, omringt door alles wat je je kunt wensen, wanneer je Mega Fortune Dreams speelt.

Mega Fortune Dreams Spelregels

Mega Fortune Dreams dankt haar populariteit onder andere aan de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak. Het spel is heel toegankelijk, waardoor iedereen het kan spelen. De video slot heeft dan ook een groot aantal spelers en de progressieve jackpot blijft oplopen. Iedereen die dit spel met ‘echt’ geld speelt, maakt kans op de hoge jackpot. Maar of je nou met geld speelt of een gratis oefenspel doet, het is altijd handig om wat meer over het spel te weten.
Mega Fortune Dreams bestaat uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen. Deze winlijnen zijn verdeeld over 4 inzetniveaus, van verschillende muntwaardes, die je in kunt stellen onder de slots. Ook de muntwaarde kan ingesteld worden met de daarvoor bestemde pijltjes. Hoe meer je inzet, hoe meer je kunt winnen, dus je kunt ook klikken op maximale inzet voor maximale opbrengst. Er wordt dan één keer gedraaid met de maximale inzet. Ook de Autoplay knop is zeer geliefd onder spelers, omdat je meerdere rondes achter elkaar kunt laten draaien: je hoeft dus niet steeds op draaien te klikken. Bij de geavanceerde Autoplay opties kun je alles geheel naar wens instellen. Jij kunt dus jouw inzet afstemmen op de Prijzentabel, waarin precies staat wat en hoe jij kunt winnen.

Wild Symbolen en Re-Spins

Om de video slot extra spannend te maken, worden er leuke extra’s aangeboden. Allereerst zijn er de Wild symbolen: deze kunnen alle symbolen, behalve de Scatter en Bonus, vervangen. Deze Wilds kunnen dus gebruikt worden om de beste win combinaties te maken en verschijnen overal op de rollen. Heb je 3 of meer Wild symbolen, dan start een Re-spin. Je kunt hiermee dus voor niets nog een keer draaien.

Scatter Symbolen en Free-Spins

Je hebt geluk als je 3 of meer Scatter symbolen tegelijk op je scherm ziet, want dat betekent gratis spins. Deze Free Spins beginnen met een vermenigvuldiger van x3. Komt er een Scatter symbool voorbij tijdens een gratis spin, dan heb je helemaal geluk, want dan krijg je een extra vermenigvuldiger van x2 of nog 3 gratis spins.

De Bonusronde

Natuurlijk wil je als speler van Mega Fortune Dreams ook kans maken op de jackpot, dit is immers de grootste prijs die je kunt winnen. Je kunt deze Bonus Game activeren met 3 Bonus symbolen op rol 3, 4 en 5. Hoe meer jij inzet, hoe groter jouw kans is op de jackpot. Per ronde wordt er maar één jackpot toegekend, maar de prijs is meestal enorm hoog. De Bonus Game van Mega Fortune Dreams is heel speciaal, omdat er steeds een ander rad in beeld verschijnt, hoe verder je in de ronde komt. Met het eerste en tweede rad maak je kans op munten of om het volgende rad te spelen; met het tweede en derde rad maak je ook kans op munten, maar ook op de jackpot. Je stopt het rad op jouw eigen moment door op STOP te drukken. Met een gratis oefenspel kun je niet voor de jackpot spelen, maar wel zonder te verliezen oefenen. En als je er klaar voor bent, kun je ieder moment voor geld gaan spelen.