Magic Portals

Speel gratis Magic Portals

Laat je betoveren door Magic Portals. DezeMagic Portals magische video slot biedt spelers een unieke game play, die je nergens anders ziet. Het spel bevat zoals gewoonlijk Wild symbolen en Free Spins, maar deze worden op een onverwachte manier geactiveerd. De Magic Portals zijn de sleutel tot het geheim. Lees hieronder precies hoe het werkt, voor je aan een gratis oefenspel begint.

Magic Portal Spelregels

Allereerst kan het handig zijn om wat basis spelregels te weten over deze video slot. Je ziet op het scherm 5 rollen en 3 rijen. De symbolen kunnen samen 25 verschillende winlijnen vormen, die jou munten opleveren. Inzetniveaus zijn verdeeld over 1 tot en met 10 niveaus en het inzetniveau stel je in bij het Level keuzemenu. Ook muntwaardes kunnen verschillen, wat je kunt zien bij Coin Value. Ga voor de maximale winst met de Max Bet (maximale inzet) of kies voor een aantal automatische rondes. Bij Autoplay kun je 10 tot wel 1000 rondes kiezen. Klik op Paytable voor een duidelijk overzicht over de waardes van de symbolen en winlijnen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De Magic Portals

De Magic Portals zijn een soort ‘magische poorten’, die je kunt herkennen aan de lichtgevende cirkels in het midden van rol 1 en 5. Dit is echt een uniek onderdeel, waardoor het spel extra spannend wordt. Lees hieronder over de magische werking van de Portals op de Wild en Free Spin symbolen.

Wild Symbolen

Wild symbolen kunnen in Magic Portals magisch verschijnen. Stoppen er precies tegelijk twee dezelfde symbolen in de Magic Portals, dan worden de soortgelijke symbolen veranderd in Wild symbolen. Deze Wilds vervangen alle andere symbolen, behalve Free Spins, waardoor de hoogste winst combinaties mogelijk worden.

Free-Spins

Ook Free Spins hebben een magische werking in deze video slot. Ze komen alleen voor op rol 1 en 5, maar worden pas geactiveerd als ze tegelijk in de Magic Portals stoppen. Heb jij het geluk dat dit gebeurt, dan win je 10 gratis spins. Deze Free Spins starten gelijk en er verschijnen twee extra Magic Portals op de slots. Kans op winsten tijdens Free Spins is dus extra groot, want er verschijnen extra veel Wilds. Deze magische video slot is voor iedereen te spelen en is even vermakelijk tijdens een gratis oefenspel, als met echt geld. Ontdek de Magic Portals direct, zonder download en helemaal gratis.