Lost Island

Speel gratis Lost Island

Ervaar de mysterieuze sfeer van de video slotLost Island Lost Island tijdens een gratis oefenspelletje. Misschien kun je het bijna niet geloven, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om gratis video slots te spelen in online casino’s. Lost Island is hier één van. De muziek, achtergrondgeluiden en prachtige animaties geven je het echte ‘Lost Island’ gevoel.

Lost Island Spelregels

Tijdens een oefenspel zal je ontdekken dat deze video slot bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Daarnaast zorgen 10 inzetniveaus met verschillende muntwaardes voor voldoende afwisseling en uitdaging. De muntwaarde kun je per spin ook naar wens afstellen: hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst. Kies je voor Max Bet, dan ga je dus voor de maximale inzet en maak je ook kans op de hoogste winsten. De Autoplay optie maakt het spel heel makkelijk te spelen: stel het aantal automatische rondes in en zie hoeveel jij binnenhaalt, terwijl de slots automatisch draaien. Bij geavanceerde Autoplay opties kun je nog meer naar jouw wens afstellen. Klik op Paytable voor uitgebreide informatie over jouw winst mogelijkheden.

Wild Symbolen

Zowel tijdens het hoofdspel, als tijdens de gratis spins kunnen Wild symbolen op iedere willekeurige rol verschijnen. Met uitzondering van de Scatter symbolen, vervangen de Wilds alle andere symbolen. Met de Wild symbolen wordt het dus mogelijk om meer winnende combinaties te maken en meer te winnen. 1 Wild staat gelijk aan een vermenigvuldiger van x1 en dit kan oplopen tot wel 5 Wilds met een vermenigvuldiger van x5. Hieronder kun je lezen over Wilds tijdens gratis spins en meer.

Scatter Symbolen en Gratis Spins

De gratis spin, ook wel de Free Spin genoemd, levert jou ten minste 1 extra spin op die niets kost. Dit wordt mogelijk gemaakt met de Scatter symbolen. Voor 3 of meer Scatter symbolen waar dan ook op de rollen activeer je Free Spins. 3 of meer Scatters op de rollen tijdens Free Spins leveren weer extra Free Spins op. Het extra aantal gratis spins wordt direct bij het huidige aantal opgeteld en een gratis spin ronde kan zo dus lang doorgaan. Wie weet heb jij veel geluk en draai je veel Wilds en Scatters. De winsten kunnen zelfs oplopen tot de Super Mega Win. Of je nou met geld speelt of een gratis oefenspel doet, het spel blijft even vermakelijk met de mooie extra spelacties.