Lights

Speel gratis Lights

Voor een echt ontspannen spelletje kies je voorGratis Lights Spelen de video slot Lights. De muziek, geluiden en animaties creëren een oosterse sfeer die je misschien wel kent van ‘Zen’, ‘Yin Yang’ en andere oosterse termen. Je komt even helemaal bij van deze adembenemende video slot. De achtergrond met bergen, een stromende beek en bewegend riet maken Lights helemaal compleet.

Lights Spelregels

Niet alleen de uitstraling van Lights is goed, het spel is ook overzichtelijk vormgegeven. Je ziet op je scherm 5 rollen, 3 rijen en 9 inzetlijnen die winst opleveren. Voor extra variatie zijn er 10 inzetniveaus met verschillende muntwaardes. Je kunt de muntwaardes naar eigen wens instellen. Wil je even helemaal niets doen en echt bijkomen? Gebruik dan de Autoplay optie: de rollen draaien automatisch 10 tot wel 1000 rondes. Ga voor de Max Bet als je maximaal in wilt zetten voor kans op de maximale winst. Bij de Paytable zie je precies wat iedere winlijn oplevert en hoe je het meest kunt winnen.

Floating Wild Symbolen

De Wild Symbolen vervangen alle symbolen, behalve de Scatters. Tijdens iedere ronde maak je kans op Floating Wilds: vuurvliegjes zwermen over de rollen en activeren de Wilds. Er kunnen 2 tot 4 Wilds verschijnen in de hoofdronde en 3 tot 6 Wilds tijdens gratis spins. De Wilds worden Floating Wilds genoemd, omdat ze willekeurig verschijnen. In Lights is er ook kans op Scatter symbolen. Daarover staat hieronder uitgebreide uitleg. Als je een Floating Wild en een Scatter op dezelfde plek hebt, blijven deze beide actief.

Symbolen voor Free-Spins

Je hebt helemaal geluk als je 3 of meer Scatter symbolen draait, want dan krijg je gratis spins. Dit geldt voor het hoofdspel en tijdens gratis spins. Is er net een Free Spin bezig, dan krijg je dus nog eens extra spins bij het huidige aantal. Een spin met 3 Scatters levert 10 Free Spins op, 4 Scatters leveren 20 Free Spins op en met 5 Scatters krijg je zelfs 30 Free Spins. Ben je bezig met een goede ronde, dan maak je dus kans op veel spins achter elkaar die je helemaal niets kosten. Alle extra spelacties gelden voor oefenspellen en voor spellen met echt geld. Een gratis oefenspel is dus net zo vermakelijk als spelen met geld. Via onze site ga je direct naar het gratis oefenspel van Lights en kun je genieten van een heel ontspannen video slot.