Relax Gaming Its Time

Its Time Relax Gaming

Relax Gaming Its time to Rumble zijn bekende woorden van de Mix Martial Arts commentator Bruce Buffer. Its Time is dan ook een aantrekkelijke videoslot waarin het draait om het winnen in een MMA gevecht en daarbij gelijk je prijzenpotje te vullen. Starten doe je met de woorden van de broeders Buffer “its Time”. Zodra je de bekende slogan hoort kan het spelletje beginnen en weet je dat er van alles kan gebeuren bij de nieuwe videoslot van Relax Gaming.

Its Time

Het is een mooie videoslot van Relax Gaming waarin de broertjes Buffer de spelers oproepen om hun gevecht te beginnen. Het is aan jou de taak om de wedstrijd goed uit te spelen. De videoslot heeft een vaste winlijn met veel re-spins en goede win mogelijkheden. Ook zijn er een aantal functies en verschillende bonussen te behalen. Één daarvan is de Fighter Bonus. Ook de Bufferbonus is een aantrekkelijke prijs die je kunt verdienen. Spelers die in de Fighter Bonus tegen de vier MMA vechters van het spel gaan, ontvangen extra re-spins. Als het gevecht voorbij is wint die vechter  met de meest zichtbare symbolen het gevecht. Dat wordt dan weer omgezet in mooie uitbetalingen. Dus stap de ring maar in.

Videoslots

Videoslots zijn heel leuk om te spelen. Zeker deze spannende videoslot van Relax Gaming. In deze videoslot zijn er 6 rollen  in een groter kooi ring waarin verschillende vechters zichtbaar zijn. Het spel start met de opzwepende woorden van de meest bekende annoucers Buffer. Announcers zijn mannen die het publiek opzwepen voor het gevecht begint. Als je eenmaal een gevecht gezien hebt weet je dat die mannen uitstekend in staat zijn het publiek te bespelen. Zo wordt de spanning nog steeds meer opgevoerd. Dat is ook bij dit spel zo. Dat maakt het spel gewoon heel leuk om te spelen. Relax Gaming is er weer in geslaagd om een mooi spel te maken.

Fighters

Its Time is een spannend slot om te spelen. Je neemt het op tegen vechters met namen als Billy The Patriot, Mr. Tea Jones en Fernando Gonzales. Die staat dan weer bekend als Mr Handsome. En dan niet te vergeten Hugo The Viking. De rollen beginnen pas te draaien als Bruce Buffer zijn bekende woorden roept. Het hele spel begint dan te draaien, en zijn er alle kansen om te winnen in dit mooie spel van Relax Gaming.

Relax Gaming

Relax Gaming is een bedrijf dat behoorlijk aan de weg timmert met hun spellen. Ook hier wordt weer alles uit de kast gehaald om spelers een mooie spelers ervaring te laten beleven. Een spannend spel om te spelen! Er zijn  goede win mogelijkheden en ook de extra functies en bonussen zullen beslist spelers een groot plezier doen. Het is een spel van vechten en winnen. Én van mooie prijzen behalen. Verschillend vechters met hun enorme spierballen rollen over het beeld, en met een beetje geluk behoort de MMA titel aan jou!