Hall of Gods

Speel gratis Hall of Gods

Bij dit spel met de weerzinwekkende figuren uitGratis Hall of Gods Spelen de Noorse mythologie kunnen de goden je wel erg goed gezind zijn: deze videoslot is verbonden met maar liefst drie progressieve jackpots. Omdat Hall of Gods zo razend populair is lopen deze jackpot bedragen heel snel op: inmiddels kun je al kans maken op een jackpot van 4,3 miljoen. Wil je helemaal voorbereid zijn op spelen met ‘echt’ geld, probeer dan het gratis oefenspel via onze website.

Hall of Gods Spelregels

Hall Of Gods bestaat uit 5 rollen en 3 rijen met prachtige, mythische symbolen. Naast de symbolen van de goden Freya, Idun, Odin en Thor en hun attributen, zijn er een Wild, Scatter en Bonus symbool. Hieronder vind je uitgebreide uitleg over deze verschillende spelonderdelen.
Maar eerst meer over de algemene regels van het spel: allereerst zijn er 20 verschillende winlijnen mogelijk, ingedeeld in verschillende levels. Je kunt zelf instellen welk level jij wilt spelen door op de groene pijl te klikken. Rechts van deze pijl vind je ook knoppen voor: Autoplay, de Spin Button, de Max Bet en de Coin Value. Hiermee kun je achtereenvolgens automatisch draaien, eenmalig draaien met de huidige instellingen, met de maximale inzet spelen en de hoogte van de inzet instellen.
Meer informatie over uitbetalingen kun je vinden bij de Paytable. Je weet dus precies waar je aan toe bent en wat je kunt winnen bij Hall Of Gods. Als je het gratis oefenspel speelt, krijg je uiteraard gratis credits, waarmee je eindeloos speelplezier kunt beleven.

Wild Symbool

Misschien wel het meest indrukwekkend is het Wild symbool in de vorm van een gevaarlijk uitziend zeemonster. Het beest is echter vriendelijker dan je zou denken: het kan alle andere symbolen, behalve de Scatter en Bonus symbolen, vervangen. Er valt dus extra winst te behalen dankzij de Wild, en als deze op de rollen twee, drie of vier verschijnt, levert het extra veel op. Uiteraard moet het Wild symbool wel bijdragen aan een winnende combinatie om wat op te kunnen leveren.

Scatter Symbool

Heb je in een draai 3 of meer Scatter symbolen, dan krijg je een mooi aantal gratis spins. Je kunt dus extra draaien en geld winnen, zonder dat je daarvoor geld inzet. Voor 3 Scatters krijg je 10 gratis spins, voor 4 Scatters 15 spins en voor 5 Scatters 20 gratis spins. Deze extra draaibeurten zijn nog mooier, omdat de winsten ook nog verdrievoudigd worden tijdens het draaien van de gratis spins.

Bonus Ronde

Een video slot is pas echt compleet als er een bonus game te spelen is. Ook Hall Of Gods biedt daarom deze mogelijkheid. De bonus game is hier extra aantrekkelijk, omdat je kans maakt op drie verschillende progressieve jackpots. Draai je drie Bonus symbolen op rol drie, vier of vijf; dan maak je kans op deze mooie prijzen. Door op de schilden te klikken onthul je jackpot symbolen of geldbedragen. Heb je drie Mini, Midi of Mega Jackpot symbolen, dan sleep jij een van de grote bedragen binnen. Drie dezelfde geldbedragen tijdens een bonusronde betekent dat je dat bedrag wint. Een mooie manier om jouw geldpot te spekken dus. Voor iedere jackpot geldt dat die alleen gewonnen kan worden wanneer je echt geld inzet, maar dit maken de gratis oefenpotjes niet minder vermakelijk. Bovendien is het de ideale manier om bekend te raken met video slots, zonder ook maar iets te verliezen.