Evolution

Evolution

Het videoslot Evolution start met de oerknal, waarna je mee onder water wordt genomen. Hier leven de meest vreemde wezens die kunnen evolueren. Het videoslot is constant in beweging en de beelden worden versterkt door een mysterieuze achtergrondmuziek. Boven het water is er een prachtige wereld zichtbaar, een echt droomlandschap. Lukt het jou om aan wal te komen? Dan wordt je rijkelijk beloond. Win tot wel 44000 munten!

evolution

Spelregels

Evolution van spelontwikkelaar Netent is een 5×3 videoslot met 25 vaste winlijnen. Bij het maken van meerdere winlijnen, wordt alleen de hoogste winlijn uitbetaald. Winlijnen lopen altijd van links naar rechts. Mocht je gratis willen spelen, dan kun je gelijk op de spinbutton klikken. Betaald spelen kan gelukkig al vanaf slechts 0,25 eurocent. Daarvoor zet je het level op 1 en de muntwaarde op 0,05. Hoe hoger het level en hoe hoger de muntwaarde, hoe hoger dus je inzet wordt. Maximaal speel je voor 125 euro per spin mee. Per spin kun je steeds opnieuw je inzet naar boven of naar beneden bijstellen. Meespelen in de autospin is ook mogelijk, vanaf 10 spins tot wel 1000. Dat heeft als voordeel dat je niet steeds de spinbutton hoeft aan te klikken. De rollen draaien vanzelf. Kijk in de geavanceerde opties om aan te geven wanneer je het spinnen tussentijds wilt laten stoppen.

De standaard symbolen

evolutionHet videoslot bestaat uit diverse symbolen. Het is de bedoeling om met deze symbolen winnende combinaties te maken. Je vindt er onder andere de standaard symbolen A,K,Q,J en 10. Deze zijn verpakt in doorzichtige zeediertjes. De wetenschappelijke namen van de organismen waar ze in zitten, zie je in de uitbetalingstabel staan. En dan zijn er de rare dierlijke wezens. De Albus Slugus, een slak, is van deze 5 symbolen met minst betaalde symbool. Het bestbetaalde symbool is de Draconius Rex, een soort vliegende vos.

Wild en Scatter symbool

evolutionOm sneller winlijnen te kunnen vormen, is er de Wild. Het Wild symbool kan andere symbolen vervangen, behalve het Free Spins symbool. Hij kan op elke rol verschijnen, behalve op rol 1. Met de Scatters kun je onder andere multipliers winnen. Dat kan al vanaf 2 Scatters. De prijs die je ontvangt is je inzet x de multiplier. Met 2 Scatters ontvang je een multiplier van x2, bij 3 Scatters een multiplier van x4, bij 4 een multiplier van x20 en bij 5 zelfs x100. Speel je mee met een maximale inzet? Dan win je dus 12500 munten!

Gratis spins

evolutionBij tenminste 3 Scatters kom je terecht in een heel andere wereld en krijg je vaste grond onder je voeten. De wereld is er adembenemend mooi. Je bent in de Free Spins feature beland. Het aantal spins is afhankelijk van het aantal Scatters. Bij het minimale aantal van 3 ontvang je 10 gratis spins. Bij 4 Scatters krijg je 15 gratis spins en 20 gratis spins ontvang je bij 5 Scatters. Tijdens deze feature kun je de Evolution feature activeren. Dat doe je door een winnende combinatie te maken van een bepaald symbool. Het betreffende symbool evolueert, waarmee je extra hoge uitbetalen verdient.