Empire Fortune

Game Review: Empire FortuneNatuurlijk zijn videoslots die beschikken over progressieve jackpots erg geliefd bij het brede publiek. Vanuit het perspectief van producenten is het echter geen eenvoudige opgave om aan al die behoeften te voldoen. Want er is nogal wat voor nodig om een spel te ontwikkelen dat over een progressieve jackpot beschikt. Gelukkig heeft de relatief jonge ontwikkelaar Yggdrasil zich razendsnel weten te ontplooien. Het laatste bewijs daarvan is Empire Fortune, een videoslot die over een miljoenenprijs beschikt. Al met al is dit een spel dat er picobello uitziet en beschikt over gave bonus features.

Empire Fortune biedt namelijk de optie om met een enkele druk op de knop multimiljonair te worden. Daarnaast is het ook een vermakelijk spel om te spelen. Wat dat betreft dus alleen maar lof van onze kant. De minimale inzet is 20 eurocent per draai en de maximale inzet ligt op 100 euro per spin. Hoe meer je daarbij inzet, hoe groter uiteraard de kans dat je de jackpot wint. Toch is het ook zeker mogelijk om de hoofdprijs te winnen met een kleine inzet.

Laat die prijzen maar komen

Op visueel vlak is het een waar spektakel met allerlei kleurrijke, fonkelachtige symbolen en bloedstollend spannende respins. Er staat namelijk wat op het spel bij Empire Fortune en die wetenschap houd je natuurlijk voortdurend in spanning. Als je bent aanbeland bij de bonusronde dan zul je ongetwijfeld zien hoe origineel en vermakelijk die is. Zo is de gave raket feature één al al genieten geblazen. Laat die prijzen maar komen. Waar je ongetwijfeld de meeste oren naar hebt is de Ultra Jackpot. Die zorgt ervoor dat je binnen in één klap miljonair kan worden. In het geval van Empire Fortune kan dat oplopen tot enkele miljoenen.

Hoe win je de Empire Fortune jackpot?

Om één van de felbegeerde jackpots te winnen dien je wel eerst de Jackpot Wheel bonus game te activeren. Dat doe je door drie of meer van die schitterende Faberge eieren tevoorschijn te draaien. Deze zullen als scatters op het speelscherm verschijnen. Als dat gebeurt, word je meegenomen naar het Jackpot Bonus Wheel. Deze kan het best worden omschreven als een soort van imposante bonus-taart die over draaiende panelen beschikt. Er zijn drie niveaus en met drie scatters begin je op het eerste niveau, met vier scatters op niveau 2 en met vijf scatters mag je meteen door naar niveau 3. De prijzen die je daarbij kunt winnen zijn als volgt:

  • Credit prijzen (soms met 1 extra spin) tot wel 5000 munten.
  • Tot 30 free spins met extra multipliers.
  • Vuurpijlen: 3, 6 of 12 raketten die op een willekeurige plek terecht kunnen komen.
  • 3 progressieve jackpots.