Butterfly Staxx

Game review: Butterfly StaxxButterfly Staxx is een kalme en zowaar zweverige New Age gokkast van Netent die bol staat van kleurrijke vlinders, sfeervolle bloemen en al het geluk dat je je maar kunt wensen. En dat terwijl de achtergrond wordt versierd met een adembenemend panorama vol met bergen. Voor sommige spelers is het misschien allemaal net té vrolijk en rustgevend, maar daarvoor heet het spel natuurlijk ook Butterfly Staxx.

Hoe werkt Butterfly Staxx?

Een ding is in elk geval duidelijk, Butterfly Staxx is een eenvoudig te spelen gokkast. De fans van NetEnt kunnen meteen aan de haal met de knoppen die onder de gokkast zitten. Butterfly Staxx kan het best worden omschreven als een echte New Age gokkast. Dat betekent rustige muziek, een vredige sterrenhemel en een hele verzameling aan bloemen en rondvliegende vlinders. Dit zijn tevens de meest waardevolle symbolen en ze dienen dan ook goed in de gaten te worden gehouden. De bijzondere lotusbloem is wild en vervangt vrijwel alle andere symbolen, op de scatter na. Butterfly Staxx kent in totaal 40 winlijnen. Deze zijn op geen manier aan te passen, dus hier hoef je verder ook niet naar te kijken.

Uitkeringspercentage en variantie

Het uitkeringspercentage van deze NetEnt productie is bijzonder hoog te noemen: 96,80%. Dat betekent dat dit videoslot theoretisch gezien op de lange termijn van iedere 100 euro er bijna 97 terugbetaalt wordt aan de deelnemer. De variantie ligt tussen laag en medium in en de bonus features vallen bijzonder vaak. Oftewel: je doet bij dit spel lekker lang met je geld. Echt grote uitbetalingen zullen overigens niet heel vaak voorkomen in deze game.

Zacht en rustgevend

Toegegeven; in eerste instantie krijgen we een beetje de kriebels van al dat vrolijke gedoe. Want normaal gesproken zoek je spanning en opwinding in een spel en niet zozeer de rust en de vrede. Dus het zou zomaar kunnen zijn dat Butterfly Staxx niet helemaal in de smaak valt. Aan de andere kant is het alles behalve een slecht videoslot. Het is gewoon wat aan de softe kant. Mocht je daar wel naar op zoek zijn, dan zal je ongetwijfeld plezier beleven aan dit spel. Het blijft uiteindelijk wel een productie van Net Entertainment, dus er zullen genoeg spelers zijn die dit spel willen spelen. En als je wint, maakt het eigenlijk niet eens zo gek veel uit met welk spel je dit gelukt is. Het uitkeringspercentage van dit spel ligt maar liefst op bijna 97%.