Beach

Speel Gratis Beach

beachWelk seizoen het ook is, met de video slot Beach kun je op elk moment de zomer in huis halen. Het is net of je op het strand bent met het geluid van golven en animaties van zeesterren, schelpen en parels. De Octopus Wild maakt het spel helemaal af: tijdens het draaien kan er een kleine octopus uit de zee komen, die voor onverwachte wendingen zorgt.

Beach Spelregels

Beach is een video slot met 5 rollen en 20 winlijnen. Deze lijnen zijn in te stellen in 10 verschillende inzetniveaus en muntwaardes. Ieder niveau worden hogere inzetten mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat je credits dan eerder opgaan. Als je het gratis oefenspel kiest maakt dit natuurlijk niet uit; je kunt gewoon een nieuw spel met nieuwe credits starten. Je kunt dus ook zo vaak als je wilt gebruikmaken van de Max Bet, dit is de maximale inzet. Met de maximale inzet kun je ook meer munten winnen per goede combinatie. Stel 10 tot 1000 automatische rondes in bij de optie Autoplay, zodat je snel en makkelijk kunt spelen. De Paytable is het korte overzicht van alle symbolen en winlijnen, maar hieronder vind je uitgebreide uitleg per onderdeel.

Wild Symbolen

De Wild symbolen bij Beach verschijnen op rol 1, 2, 4 en 5 en kunnen alle andere symbolen vervangen. Alleen Scatter symbolen en het Octopus Wild symbool kunnen niet vervangen worden. Met Wilds wordt het dus mogelijk om de hoogste combinaties te vormen voor meer muntwinsten.

Octopus Wild Symbool

Het Octopus Wild symbool zie je nergens anders. Deze kleine octopus ziet er niet alleen leuk uit, hij zorgt ook voor een extra spannende video slot. Als deze Wild verschijnt, worden er twee symbolen op de slot verwisseld, zodat de hoogste combinatie gemaakt wordt. De octopus komt alleen op rol 3 tevoorschijn en vervangt uiteraard niet Scatter en andere Wild symbolen. Het is mogelijk dat er niet gelijk een winnende combinatie gemaakt kan worden. In dat geval wacht de octopus aan de linkerkant van het spel, totdat symbolen gewisseld kunnen worden. Alle winsten met de Octopus Wild worden bovendien met x2 vermenigvuldigd.

Free Waves

Ten slotte beschikt Beach nog over de Scatter symbolen. Draai je 3, 4 of 5 Scatters, dan krijg je 8, 16 of 24 Free Waves. Deze Free Waves staan gelijk aan gratis spins. Extra gratis spins tijdens Free Waves rondes, worden gelijk aan het huidige aantal toegevoegd. Met de Beach video slot kom je even helemaal bij en het is zelfs gratis te spelen.