Attraction

Speel Gratis Attraction

De video slot Attraction heeft alles te maken metAttraction aantrekkingskracht: magneten en elektriciteit zorgen voor een spectaculair spel vol met technische snufjes. Ook voor casino spelers is deze video slot erg aantrekkelijk. Het is overzichtelijk, spannend en heel vermakelijk. Probeer ook het gratis oefenspel van deze video slot vol actie.

Attraction Spelregels

Attraction is heel overzichtelijk opgebouwd met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. De winlijnen worden op een originele manier weergegeven als je met je muis over de stippen links en rechts van de slots beweegt. Daarnaast kun je 10 niveaus instellen met verschillende muntwaardes, zodat het spel altijd uitdagend blijft. Stel de muntwaarde naar wens in, kies voor Max Bet als je maximaal wilt inzetten, of kies voor Autoplay. Bij Autoplay kun je voor een aantal rondes kiezen die automatisch voor je draaien en je kunt de geavanceerde Autoplay opties gebruiken voor nog meer afwisseling. Kijk ook bij de Paytable om precies te weten hoe en hoeveel je kunt winnen.

Wild en Sticky Symbolen

Natuurlijk heeft Attraction jou nog veel meer te bieden. Allereerst zijn er de Wild symbolen. Deze zal je onverwachts zien verschijnen op rol 2, 3 en 4. De Wilds vervangen alle symbolen, behalve de Sticky Wilds, en zorgen voor de beste winst combinaties. Met Sticky Wilds heb je helemaal geluk, want die vervangen dus alle symbolen. Alleen bij Re-spins zal je deze voorbij zien komen, wanneer de Magnet Feature ze activeert. Hieronder meer over deze functie.

Magnet Feature

De Magnet Feature wordt voor iedere spin geactiveerd. In combinatie met een Sticky Wild activeer je ook Re-spins. Gelijk als je de video slot Attraction begint te spelen, zal je de magneten zien die willekeurig op je scherm verschijnen op rol 2, 3 en 4 en links en rechts van de rollen. Deze functie maakt Attraction tot een originele en heel interactieve video slot. Heb je 2 of meer Wilds op dezelfde lijn als de magneet, dan vormt er een lijn van Sticky Wilds tussen de Wilds en de magneet. Je krijgt zelfs nog een Re-spin als alle symbolen veranderen in Sticky Wilds. Zoals je kunt zien, bieden de magneten en Sticky Wilds samen veel extra win mogelijkheden. Attraction is een vermakelijk spel dat ideaal als gratis oefenspel te spelen is.