Aloha! Cluster Pays

Aloha! Cluster Pays Game reviewDe naam belooft volop zon en dat komt er ook van in dit spel. Aloha! Cluster Pays is namelijk een bijzonder genietbare game van NetEnt die je meeneemt naar het altijd zonovergoten Hawaii. Dus mocht je behoefte hebben aan de zon, dan word je op je wenken bediend in Aloha! Dit slot is dan ook mooi om te zien met haar opvallende kleuren, leuke symbolen, en een goedlachse sidekick die je maar wat graag op weg helpt. Want als ‘ie z’n stoere zonnebril opzet, dan komt er een dikke vette uitbetaling aan. Aloha!

Hoe werkt Aloha! Cluster Pays?

Het Aloha! videoslot werkt niet zozeer met winlijnen, maar doet het met clusters. Dit kunnen we ook wel omschrijven als groepjes van aan elkaar verbonden symbolen. Uitbetalingen win je als er een groep van 9 of meer van dezelfde symbolen op het scherm komen te staan. Tijdens jouw zoektocht naar deze symbolen word je bijgestaan door wild symbolen en sticky respins. Cluster Pays kent een theoretisch uitkeringspercentage van 96,4%, ook dat zit dus dik in orde. De variantie is medium laag. Wat dat betreft is Aloha! een gokkast die zich er uitstekend voor leent om er een welkomstbonus mee vrij te spelen.

De symbolen en het design

Het spel bestaat uit een zestal rollen met vijf symbolen per rol. Deze symbolen zijn er zowel in enkelvoudige vorm als in stacked vorm. De kleurrijke totempalen komen in rode, groene en blauwe varianten en leiden tot hoge winsten. De rode zijn het meest aantrekkelijk: heb je een cluster van negen rode totempalen te pakken, dan win je maar liefst 30 munten. De vraagtekens zijn weer wild en veranderen op geheel automatische wijze in het meest voordelige symbool. De andere symbolen in het spel passen weer uitstekend bij dit sfeervolle videoslot. Je komt dan ook schelpen, bloemen, kokosnoten, en ananassen tegen. Op de achtergrond word je verwend met een paradijselijk uitzicht. Oftewel; parelwitte stranden, mooie palmbomen, en de kenmerkende Hawaiiaanse vulkaan. Wat wil je nog meer?

Eerst even wennen

Eigenlijk is Aloha! een wat vreemde eend in de bijt. Er zijn dan ook geen winlijnen in de game en daar moet je best even aan wennen. Toch zijn we dolenthousiast over dit spel. De sticky wild respins leveren vaak mooie uitbetalingen op en ook de free spins bonus heeft genoeg in zijn mars. De Polynesische totempaal is eveneens een hele gave toevoeging, hij brengt namelijk een vleugje humor in het spel. Als jij jouw ogen sluit, voel je dan ook al het zand tussen je tenen? Of worden we dan iets te enthousiast?