Wild Rockets

wild rockets

Speel Gratis Wild Rockets

Wild Rockets is een feestelijke video slot met vuurwerk. Er worden zelfs vuurpijlen afgeschoten, die extra munten opleveren. Via Let’s play heb je de mogelijkheid om een gratis oefenspel te spelen van deze video slot, waarin ook explosieve winsten te behalen zijn. Je kunt uiteraard geen echt geld winnen met een gratis spel, maar het is even vermakelijk en je hebt niets te verliezen.

Wild Rockets Spelregels

Deze video slot is heel overzichtelijk en snel te begrijpen. Toch leggen wij hier de algemene regels en speciale onderdelen kort uit. Het spel bestaat uit 5 rollen, met wel 720 winmogelijkheden. Dit komt onder andere doordat winsten beide kanten op gerekend worden. Jouw kansen om te winnen zijn bij Wild Rockets dus extra hoog. De rollen bestaan van links naar rechts uit 3, 4, 5, 4 en 3 symbolen en er kunnen 4 inzetniveaus ingesteld worden met 50 munten per niveau. Per ronde kun je een andere muntwaarde kiezen bij Coin Value.

Je kunt ook voor de maximale inzet gaan bij Max Bet voor extra hoge muntwinsten. De Autoplay optie wordt vaak gebruikt, omdat je dan makkelijk meerdere rondes achter elkaar laat draaien. Een Paytable met uitleg over de symbolen is ook beschikbaar bij deze video slot, maar je kunt ook op een symbool klikken voor een mini Paytable van het betreffende symbool. Je vindt bij de Paytable ook de verschillende winmogelijkheden.

Wild Symbolen

Op de rollen 2, 3 en 4 zal je de Wild symbolen zien verschijnen. Deze Wilds kunnen alle symbolen, behalve de Scatter symbolen, vervangen. Daardoor worden de hoogste combinaties mogelijk met de Wild symbolen. De Wilds van Wild Rockets zijn extra speciaal, want alle symbolen boven of onder de Wild worden ook in Wilds veranderd. Welke symbolen veranderen ligt aan de richting van de afgeschoten vuurpijlen.

Free Spins

Een ander speciaal symbool is het Scatter symbool. Hoe meer Scatters tijdens een spin, hoe meer gratis spins dat oplevert. 3, 4, of 5 Scatters leveren 10, 20 of 50 gratis spins op. Daarnaast win je 2, 20 of 200 munten voor de Scatter symbolen. Kijk op de website van een van de aangeboden online casino’s voor het gratis oefenspel van Wild Rockets.