Space Wars

 

Speel Gratis Space Wars

Heb je altijd al eens naar de ruimte willen gaan?Gratis Space Wars Spelen Dan is het nu je kans met een gratis oefenspel van Space Wars. Deze video slot heeft vermakelijke en originele spelonderdelen, die je nergens anders ziet. De leuke animaties van aliens in alle vormen en maten maken het spel helemaal af. Dit spel kun je bij een van de online casino’s, via onze site, gratis en direct spelen.

Space Wars Spelregels

Space Wars bestaat uit 5 rollen en maar liefst 4 rijen en 40 winlijnen. Je vindt hier dus een stuk meer winmogelijkheden dan bij andere video slots. Bij het keuzemenu Level kun je kiezen uit 10 inzetniveaus en de muntwaardes kun je aanpassen bij Coin Value. Als je voor maximale winst wilt draaien, kies je voor de maximale inzet met Max Bet. Dit spelletje wordt extra makkelijk met de optie Autoplay. 10 tot wel 1000 rondes worden automatisch voor je gedraaid, terwijl je winsten binnenhaalt. Bij de Paytable vind je een duidelijk overzicht van de betekenis en waardes van de symbolen en winlijnen. Lees verder voor uitleg over de Wild en Stacked Wild symbolen en Re-Spins.

Wild Symbolen

Alleen op de rollen 2 en 4 verschijnen regelmatig Wild symbolen, maar ze kunnen wel tijdens het hoofdspel en de Re-spins verschijnen. De Wilds vervangen alle andere symbolen, zodat de hoogste wincombinaties uitbetaald worden. Stacked Wilds leveren dus nog meer op, want dit zijn meerdere Wilds op elkaar.

Re-Spins

Met een lijnwinst activeer je ook een gratis Re-Spin, die echter niet op de gewone rollen wordt gespeeld. Rechts van de slots zie je een Cloning Pod. Dit is een buis waarin aliens gekloond worden. Tijdens een ronde wordt het winnende symbool verplaatst naar de Cloning Pod en daar wordt het gekloond. Dit spelonderdeel werkt dus eigenlijk als een soort vermenigvuldiger, want de extra symbolen worden opgeteld bij de symbolen op de rollen. Ontdek de ruimte nu op een vermakelijke manier tijdens een gratis oefenspelletje van Space Wars.