Silent Run

Speel Gratis Silent Run

Ook het spelletje Zeeslag is tegenwoordig teGratis Silent Run Spelen spelen in de vorm van een spannende video slot. Bij Silent Run zie je alles wat met onderzeeërs te maken: marineschepen, torpedo’s, zeemijnen en natuurlijk de U-boten zelf. Als jij een gratis oefenspel van Silent Run speelt, maak je zelfs kans om zelf torpedo’s af te vuren tijdens de Bonus Game. Deze video slot is direct en gratis te spelen via onze website.

South Silent Run Spelregels

Er heerst een echte ‘onderzeeër sfeer’ bij Silent Run door de spannende animaties en geluiden. De symbolen zijn ingedeeld in 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Deze lijnen zijn op 10 inzetniveaus in te stellen bij het keuzemenu Level en de muntwaardes bij Coin Value. Je kunt ook met de maximale inzet draaien als je op Max Bet klikt, of draai 10 tot 1000 rondes automatisch met de Autoplay optie. Als je wilt weten wat de symbolen betekenen en hoeveel ze waard zijn, dan klik je op de Paytable. Hier staan ook de winlijnen, Wild symbolen en Echo symbolen weergegeven. Hieronder wordt ieder onderdeel verder uitgelegd.

Wild Symbolen

Tijdens het spelen verschijnen er willekeurig Wild symbolen op de rollen. Deze Wilds kunnen alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Echo Bonus en Echo Wild symbolen. Dit betekent voor jou dat de hoogst mogelijke combinaties uitbetaald worden, wanneer je Wild symbolen draait.

Echo Wild Symbool

Rol 3 is een speciaal onderdeel bij Silent Run: alleen hier zullen de Echo Wild symbolen verschijnen. Als dit gebeurt, heb je extra geluk, want dan wordt de Echo Wild Functie geactiveerd. Er worden 3 sonarsignalen verzonden, die tot wel 14 symbolen in Wilds kunnen veranderen. Wanneer deze functie geactiveerd wordt, hoor je ook het geluid van een echt sonarsignaal, waardoor Silent Run levensecht lijkt.

Echo Bonus Symbool

Silent Run is een extra spannend en vermakelijk spel, want er is ook een Bonus Game mogelijk. Je komt in deze Bonus Game als er een Echo Bonus symbool op rol 3 verschijnt. Dit is de enige plek waar je dit symbool tegen kunt komen. Er worden 3 sonarsignalen uitgezonden om verborgen torpedo’s te vinden, waarvan je altijd een willekeurig aantal van 2 tot wel 5 torpedo’s kunt vinden. Hoe meer je er vindt, hoe meer torpedo’s jij kunt schieten tijdens de Bonus Game. Hoe dit werkt, lees je hieronder.

Bonus Game

Gelijk als je in de Bonus Game belandt, zie je een aantal schepen. Deze schepen staan allemaal voor andere prijzen, het Premium schip voor een nog grotere prijs. Deze prijzen kun je winnen, door de schepen te raken met torpedo’s en je kunt zelf je geluk bepalen, door de juiste schepen te kiezen. Het verschilt per spel of je 2, 3, 4 of 5 torpedo’s tot je beschikking hebt. Deze torpedo’s zijn ook verbonden aan vermenigvuldigers van x1, x2, x3, x5 of x10. Iedere winst wordt dus nog eens extra veel waard. Wanneer je alle torpedo’s hebt afgevuurd, ga je weer terug naar het hoofdspel, met jouw behaalde winst natuurlijk. Het leuke van Silent Run is dat de Bonus Game ook te spelen is tijdens een gratis oefenspel. Als je hiervoor kiest, kun je dus net zo veel speelplezier beleven, als bij spelen met geld.