Secret of the Stones

Speel Gratis Secret of the Stones

Ontdek de betoverende sfeer van de KeltischeGratis Secret of the Stones Spelen wereld met een gratis oefenspel van Secret Of The Stones. Je vindt hier allerlei Keltische symbolen en gebruiken tijdens het spelen. Druïden spelen hun rol als beschermheren van de magische stenen. Deze stenen zijn voor jou de weg naar grote winsten: zowel tijdens een gratis oefenspel, als een spel met geld.

Secret Of The Stones Spelregels

Deze uitleg over deze spannende video slot kan jou helpen om deze Keltische wereld te doorgronden. Je zult ontdekken dat geen enkele ronde hetzelfde is bij dit gevarieerde spel. De opbouw bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Je kunt kiezen tussen 10 inzetniveaus met verschillende muntwaardes, voor extra variatie. Zelfs het aantal lijnen kun jij zelf instellen in het keuzemenu Lijnen. Ook voor de niveaus en de muntwaarde zijn keuzemenu’s bij Niveau en Coin Value. Klik op Max Bet om met de maximale inzet te draaien en kans te maken op de hoogste winsten. De Autoplay optie maakt spelen nog makkelijker: draai 10 tot 1000 rondes automatisch terwijl je kijkt hoeveel je wint. De Paytable geeft daarnaast precies aan wat de winlijnen zijn, hoeveel deze waard zijn en hoeveel de verschillende symbolen waard zijn. Ook de Wild en Scatter symbolen kun je hier vinden, maar je kunt de uitleg ook hieronder lezen.

Wild Symbolen

Houd de Wild symbolen tijdens het draaien goed in de gaten, want deze leveren jou de hoogste winst combinaties op. De Wilds vervangen alle symbolen, behalve de Scatters, en vormen daardoor de beste combinaties. Hieronder lees je wat de magische Scatter stenen jou op kunnen leveren.

Scatter Symbolen

Draai je 3 of meer Scatter symbolen tegelijk, dan activeer je 10 Free Spins. Je hebt hier zelf in de hand wat voor extra bonus je nog meer kunt winnen, voordat je naar de gratis spins gaat. Er verschijnen stenen op je scherm en je mag net zo veel stenen aanklikken als het aantal gedraaide Scatters. Daardoor maak je kans op nog meer Free Spins, vermenigvuldigers, Wilds en Wild Rollen. De vermenigvuldigers kunnen zo oplopen tot wel x8. De Wild Rollen blijven tijdens de Free Spins staan en dus leveren ze extra punten op. Als je een Wild hebt aangeklikt, zijn die ook geactiveerd tijdens de gratis spins. Je maakt kans op evenveel winlijnen met dezelfde muntwaarde, als in het hoofdspel. Ontdek de Keltische wereld nu ook door een gratis oefenspel van Secret Of The Stones.