Diamond Dogs

Speel gratis Diamond Dogs

Normaal hoor je meer over glamourpoezen, maar ook de honden kunnen behoorlijke diva’s zijn blijkt uit het videoslot spel Diamond Dogs van ontwikkelaar Net Entertainment. Op de rollen kun je luxe hondenaccessoires vinden en de bijbehorende beesten zijn natuurlijk ook van voldoende glitter en glamour voorzien. Met de juiste combinaties kun je honden blij maken met bijvoorbeeld een prachtig hok, een blinkende brandweerkraan om tegen aan te plassen of een fraai bot om op te kluiven. Ze belonen je hier natuurlijk rijkelijk voor, zodat jij mogelijk met een flinke winst het spel Diamond Dogs af zal sluiten.

Speel Diamond Dogs nu gratis

Spelregels Diamond Dogs

Het videoslot Diamond Dogs kent maar liefst vijf rollen met elk vier rijen. Hierop zijn in totaal 25 verschillende winlijnen te maken. Naast de reguliere winlijnen kun je ook een leuk bedrag verdienen met de extra features. Dit zijn onder andere een Scatter, Free Spins en Wilds. Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je verderop in deze tekst uitgebreid lezen. Voordat je een slinger aan de rollen geeft moet je natuurlijk bepalen hoeveel je in wilt zetten om de honden tevreden te stellen. Dit kan variëren van een coin value van één cent tot en met 50 cent. Het bet level kun je ook zelf instellen op één tot en met vier. Een vermenigvuldiging van deze twee getallen gaat nog een keer maal het aantal winlijnen. In totaal kun je dus een maximum inzet van 100 coins doen, wat neerkomt op 50 euro. Als je dan een goede winlijnen te pakken hebt win je dus een behoorlijk bedrag met Diamond Dogs! Natuurlijk kun je ook voor een stuk minder geld veel plezier aan dit spel beleven. Het is tevens mogelijk om rustig even de oefenen in de gratis modus.

Wilds en Free spins door Scatter

Diamond Dogs scatterAls je drie of meer Scatter symbolen op de rollen en de rijen weet te krijgen dan krijg je van de honden een aantal Free Spins cadeau. Dit zijn er vaak wel tien per keer en het is bovendien extra voordelig omdat alle winst die je haalt met de Free Spins nog een keer maal drie gaat. Deze multiplier zorgt er voor dat je al met een kleine inzet een groot bedrag kunt winnen. De Wilds vervangen bepaalde symbolen voor andere symbolen als dit er voor zorgt dat je dan wel winst behaald. Erg handig dus als zo’n opgedirkte hond als Wild verschijnt die jou het symbool geeft dat je nodig hebt.

Bonus Games

Diamond Dogs slotEen bijzondere andere feature van het spel Diamond Dogs is het aanbod aan Bonus Games. Als je drie of meer bonus symbolen hebt op je rollen en rijen en dit van links naar rechts met elkaar correspondeert dan krijg je toegang tot de rode loper. Hier komende diverse honden voorbij die jij op de foto mag zetten. Voor elke goede foto die je maakt verdien je extra coins. Als de foto echter wazig is geworden stopt de Bonus Game en ga je terug naar het reguliere spel. Diamond Dogs zal door de afwisseling, de mogelijk grote winsten en de mooie animaties zeker lang blijven boeien.