Demolition Squad

Speel gratis Demolition Squad

In een stad moeten niet alleen maar nieuwe gebouwen worden neergezet. Om ruimte te maken en oude gebouwen uit de weg te halen is de Demolition Squad in het leven geroepen. Tijdens het spannende videoslot van spelmakers Net Entertainment help je de Demolition Squad bij het slopen van leegstaande gebouwen. De agressieve leden van je team gaan met dynamiet, bijlen en hamers het gebouw onder handen nemen als jij ze in de juist volgorde kunt vinden op de rollen en rijen van het spel.

Speel Demolition Squad nu gratis

Demolition Squad spelregels

Het spel Demolition Squad is opgebouwd uit maar liefst vijf rollen met elk vier rijen. Veel videoslot spellen hebben maar drie rijen en soms ook maar drie of vier rollen. Omdat er bij Demolition Squad zo’n groot aantal rijen en rollen is zijn er maar liefst 40 winlijnen. De kans dat je een leuk bedrag gaat winnen is dus zeker groot bij dit spel. Zeker dankzij de speciale features waar je verderop in deze tekst over kunt lezen. Natuurlijk moet je voordat je gaat draaien eerst bepalen hoeveel je in gaat zetten per spin. Je kunt het level instellen van één tot en met tien. De coin value gaat van 0,01 tot en met 0,50. De totale inzet die je plaatst is een vermenigvuldiging van de coin value met het level en het aantal winlijnen. Dit is bijvoorbeeld 1 cent x level 10 x 40 winlijnen = 400. De maximale winst die je kunt behalen bij Demolition Squad is maar liefst 120.000 coins en als je dus wat geluk hebt win je direct een groot bedrag met dit spannende videoslot.

Demolition Wild

Speel Demolition Squad nu gratisAlle afbeeldingen op de rollen en rijen kunnen spontaan veranderen in Demolition Wilds. Als dit voor komt dan nemen de Wilds op hun beurt het symbool aan dat er voor zorgt dat jij een winst behaald. Ze slopen dus het huidige symbool en zorgen ervoor dat het voor jou optimale symbool verschijnt. Erg handig is het als één of meerdere symbolen worden vervangen door de Demolition Wilds. Omdat er sowieso al veel mogelijkheden zijn om iets te winnen, dankzij de maar liefst 40 winlijnen, is het altijd voordelig als er een Wild op je scherm komt. Als je tegelijk met de Wild Free Spins wint dan schuiven de Free Spins op naar de volgende beurt. Hoe je deze Free Spins kunt activeren kun je hier onder lezen!

Free Spins door Scatter symbolen

Speel Demolition Squad nu gratisAls er drie of meer Scatter symbolen verschijnen op de vijf rollen en vier rijen dan activeer je hiermee automatisch Free Spins. De hoeveelheid Free Spins die je krijgt bij Demolition Squad hangt af van de locatie waar de Scatters verschijnen. De Free Spins die je wint speel je automatisch met dezelfde inzet als de ronde dat je de Free Spins hebt gewonnen. Extra voordelig is het dat de winst die je haalt met Free Spins maar liefst keer drie gaat. Stel je wint dus 200 met de Free Spins, dan gaat het totaal naar 600. Een erg gemakkelijke manier dus om wat extra te verdienen!