Dead or Alive

Speel gratis Dead or Alive

Dead or Alive neemt je mee naar een ogenschijnlijk verlaten prairie. De lucht is dreigend. In de verte onweert het al. Een brandende lantaarn slingert heen en weer en op de achtergrond blaft er een hond. Het is geen prettige omgeving om in rond de dwalen, zeker niet omdat er maar liefst 5 bandieten gezocht worden volgens de Wanted posters, genaamd Billy, Belle, Jesse, Della en Apache.

Dead or Alive spelregels

Je kunt altijd gratis spelen. Dat betekent dat je geen account hoeft aan te maken en direct de rollen kunt laten spinnen. Wil je wél kans maken op leuke geldbedragen? Dan selecteer je het bet level en de muntwaarde. Het bet level varieert van 1 tot 4, terwijl de muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,05 eurocent. Gezien de wetenschap dat het videoslot 9 winlijnen heeft, speel je dus mee vanaf een inzet van 0,09 eurocent. De maximale inzet is 18 euro per spin. Om 1 keer de rollen te laten spinnen, klik je op ‘spin’. Wanneer je liever in de autoplay meespeelt om de rollen automatisch gedurende een x aantal keren te laten draaien, dan is dat ook mogelijk vanaf 1 tot 1000x. Je kunt aangeven wanneer de autoplay moet stoppen, bijvoorbeeld wanneer je een bepaald (totaal)bedrag hebt gewonnen, wanneer je de gratis spins feature hebt geactiveerd of na een bepaald verlies. Bekijk de uitbetalingstabel voor meer informatie.

Symbolen uitleg

netent dead or alive

De A, K, Q, J en 10 zijn de symbolen die het minste geld waard zijn. Echt interessant wordt het dus met de overige symbolen. Het videoslot bestaat uit symbolen die typerend zijn voor het Wilde Westen, waar natuurlijk de cowboyhoed, de cowboylaarzen en de sherrif button niet mogen ontbreken. Met 5x het Sherrif symbool op de rollen, win je zelfs je inzet x1000. Alleen de hoogst behaalde winlijn per spin wordt uitbetaald. De Wanted Poster geldt als Wild. Deze vervangt elk symbool, behalve de Scatters. Met 3 Wilds win je je inzet x25, met 4 van deze posters x150 en met 5 zelfs x1500. Naast deze reguliere Wild is er de Sticky Wild.

De gratis spins feature

Dead or Alive Scatter symboolMet tenminste 3 Scatters in de vorm van pistolen met munitie wordt de Free Spins feature gestart. Je ontvangt 12 gratis spins. Dat is het moment dat het spel zich even verplaatst naar een saloon waar het duidelijk gezellig druk is. Er wordt enthousiast gepraat en er speelt natuurlijk de bijbehorende muziek. Tijdens deze feature worden de gezochte bandieten zichtbaar gemaakt door middel van de Sticky Wilds. Verschijnt er een Wild op de rollen, dan verandert deze onmiddellijk in een poster met het gezicht van 1 of meerdere van de gezochte bandieten. Gedurende de hele feature blijven deze symbolen Sticky en kun je er met iedere spin meer bij verzamelen. Dat vergroot de mogelijkheid op het maken van winlijnen, waarbij elke winlijn ook nog eens x2 uitbetaald wordt. Het is mogelijk om gedurende deze spins 1 re-trigger te winnen. Zodra de gratis spins op zijn, wordt de winst bij elkaar opgeteld en kun je weer verder spelen in het basisspel. Wil je het spel zelf eens proberen? Dan is het leuk om te weten dat je gratis onbeperkt kunt spelen, waar je ook maar bent.