5 tijdloze slots van NetEnt

5 tijdloze slots van NetEntWe kennen de videoslots van NetEnt natuurlijk allemaal. Maar de één kennen we beter dan de ander. Er zijn natuurlijk maar zoveel uren in een dag en je kunt ze helaas niet allemaal besteden aan het spelen. Vandaar dat de meeste spelers favoriete gokkasten hebben waar ze het meest op spelen. Wij zijn daarin niet anders. Toch zijn we af en toe nieuwsgierig naar wat er nog meer op de markt is. En dan met name wat de klassiekers zijn. We lichten er hieronder een paar voor je toe.

1. Gonzo’s Quest

Het verhaal van ontdekkingsreiziger Gonzalo Pizarro grijpt ons allemaal aan. Gelijk aan het begin van het spel zie je zijn achtergrondverhaal. Je ziet dat hij best stiekem is en liever van zijn koers afwijkt om jou te helpen dan te doen wat hij werkelijk moet doen. Gonzo’s Quest videoslot van NetEnt was revolutionair omdat het de eerste slotmachine was waar gebruik gemaakt werd van blokken in plaats van de gewone rollen. Tot op de dag is het nog steeds één van de meest populaire spellen van NetEnt.

2. Starburst

Toen Starburst in 2012 uitkwam, zorgde dit voor een hoop enthousiasme onder de fanaten van slotmachines. Dit was namelijk de eerste slotmachine die winlijnen had die zowel van links naar rechts als van rechts naar links liepen. Niet alleen zorgde dit voor extra winkansen, het maakte het spel ook veel spannender. Tel daar de vooraanstaande graphics bij op en een klassieker was geboren. Na dit spel op de markt gebracht te hebben, heeft NetEnt zijn positie als innovator op het gebied van slotmachines veilig gesteld.

3. Jack Hammer

Deze slotmachine heeft een eigen verhaal. Het gaat over Jack Hammer die een schurk wil vangen. Hoe het hem afgaat? Daar moet je het spel voor spelen. Niet alleen het verhaal zorgt ervoor dat dit spel al vanaf dag 1 veel populariteit genoot, maar ook het feit dat het wordt neergezet als een stripverhaal. Het spel is zelfs zo populair dat er een vervolg, Jack Hammer 2, is uitgebracht. Hierin kun je hem volgen bij zijn nieuwe avonturen.

4. South Park

Cartman, Kenny, Kyle en Stan, wie kent ze niet. Deze grofgebekte jongetjes hebben de harten van menig televisiekijker gestolen. Niet gek dus dat NetEnt er een slotmachine van gemaakt heeft. Hierin zie je de hoofdpersonen zoals je ze kent, onbeschoft op een grappige manier. In een speciale bonusronde zie je meer bekende personages voorbijkomen. De grote populariteit zorgde ervoor dat ook dit spel een vervolg heeft, Reel Chaos.

5. Mega Fortune

Het oudste jackpotspel van NetEnt mag in deze lijst niet ontbreken. Hetgeen dat dit spel zo speciaal maakt, is dat er 3 jackpots te winnen zijn, die van klein naar groot lopen. Je maakt dus drie keer zoveel kans om iets te winnen. Dit spel wordt helaas niet veel meer aangeboden, omdat de meeste casino´s de voorkeur geven aan Mega Fortune Dreams, de opvolger.