Jackpot 6000

 

Gratis Jackpot 6000

Een klassieke online gokkast die een fatsoenlijke jackpot aanbiedt, 6000 credits. Deze slot is niet voor niks één van de meest gespeeld gokkasten onder de jackpot lovers.

Jackpot 6000 Spelregels

jackpot 6000Welkom bij Jackpot 6000! Hieronder vind je informatie over het spel en de speelwijze.

Jackpot 6000 is een fruitautomaat met 5 rollen, 5 lijnen, jokers, een verdubbelingsspel (kop of munt) en een Supermeter-modus. Bij Jackpot 6000 kun je per ronde maximaal 6000 munten winnen!

Je kunt tijdens elke spelronde (draai) op maximaal vijf lijnen inzetten. De minimale inzet is één munt op één inzetlijn. De maximale inzet is tien munten (twee munten per lijn op alle vijf inzetlijnen). Om naar de Supermeter-modus te gaan, moet je de maximale inzet plaatsen. De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksboven op de fruitautomaat. De Joker-uitbetalingstabel geeft voor elke inzet de winst weer bij drie Jokers op een inzetlijn. Als je slechts één munt inzet, wordt de winst in de uitbetalingstabel gehalveerd.

Telkens als je in Jackpot 6000 wint, maak je 50% kans om de winst geheel of gedeeltelijk te verdubbelen met ‘kop of munt’. Zolang je wint, kun je ‘kop of munt’ blijven doorspelen. Je kunt de winst ook incasseren.

Als je in Jackpot 6000 de maximale inzet plaatst en wint, kun je tevens naar de Supermeter-modus gaan. In Supermeter zijn de inzetten hoger: de inzet is automatisch 20 munten op alle 5 inzetlijnen. In de Supermeter-modus kun je meer winnen (zie de uitbetalingstabel). Daarnaast win je ook als er op willekeurige plekken van de rollen twee Jokers verschijnen. Bij elke combinatie van twee Jokers wordt er een mysteriewinst uitbetaald van 10 tot 6000 munten.

Jackpot 6000 Speelwijze

Jackpot 6000 gratisEerst selecteer je het aantal lijnen waarop je wilt inzetten. De beschikbare inzetten zijn 1, 2, 4, 6, 8 en 10. Standaard zet je 1 munt op 1 lijn in. Klik op ‘Inzetten’ om de inzet te verhogen naar 2 munten op de eerste lijn, vervolgens naar 2 munten op de volgende lijn, enzovoort, totdat je op alle vier de lijnen 2 munten hebt ingezet. De Joker-uitbetalingstabel licht op, afhankelijk van de inzet. Om in één keer de hoogste inzet van 10 munten te plaatsen, klik je op ‘Max. inzet’.

Als je op ‘Max. inzet’ klikt, beginnen de rollen automatisch te draaien. Voor andere inzetten klik je op ‘Draaien’. Als je wint, lichten de winnende inzetlijnen op. Het gewonnen bedrag wordt weergegeven en de knoppen voor ‘kop en munt’ lichten op.

Jackpot 6000 Kop of munt

De winst wordt automatisch ingezet op ‘kop of munt’. Om voor de gehele winst te spelen, klik je op de kop- of muntknop. Om slechts een gedeelte van de winst in te zetten, klik je op ‘Overdragen’. Telkens als je op ‘Overdragen’ klikt, worden er 20 munten van de winst opzij gelegd. Vervolgens klik je op de kop- of muntknop om met de resterende winst te spelen. Als je geen ‘kop of munt’ wilt spelen, klik je op ‘Incasseren’ om de winst te innen en terug te keren naar de fruitautomaat.

Als je ‘kop of munt’ hebt geselecteerd, wordt de munt opgegooid. De winnende kant van de munt licht op. Als je wint, kun je ‘kop of munt’ blijven doorspelen. Je kunt ook op ‘Incasseren’ klikken om de winst te incasseren en terug te keren naar de fruitautomaat.

Jackpot 6000 Supermeter

Als je in Jackpot 6000 10 munten hebt ingezet en wint, kun je ‘kop of munt’ spelen of naar de Supermeter-modus gaan. Je kunt ook vanuit ‘kop of munt’ naar Supermeter gaan. Om de Supermeter te starten, klik je op ‘Draaien’. De winst (inclusief opzij gelegde bedragen als je ‘kop of munt’ hebt gespeeld) wordt opgeteld bij de Supermeter-kredietweergave boven in het spel. Er worden automatisch 20 munten ingezet. Klik nogmaals op ‘Draaien’ om de rollen te laten draaien.

In Supermeter wordt er bij elke combinatie van twee Jokers op de rollen een willekeurige mysteriewinst uitbetaald van 10 tot 6000 munten. Om Supermeter te beëindigen, klik je op ‘Overdragen’ (in dit geval speel je ‘kop of munt’ met de winst) of ‘Incasseren’ (in dit geval wordt de winst bij het krediet opgeteld en keer je terug naar de fruitautomaat).

Spelinstellingen Jackpot 6000

Via het menu ‘Spelinstellingen’ en de werkbalkknoppen kun je de geluidseffecten in- of uitschakelen en snel spelen (indien beschikbaar). Als ‘Snel spelen’ is ingeschakeld, draaien de rollen sneller en duurt een spelronde minder lang.