Wild Turkey

 

Speel Gratis Wild Turkey

Ooit van een indianenstam van wilde kalkoenenGratis Wild Turkey Spelen gehoord? Bij de video slot Wild Turkey kun je zo een indianenstam vinden. De video slot speelt zich af in een bergachtig landschap, waar een stam van wilde kalkoenen goden aanbidt. Deze goden zijn de Wild symbolen, die jou ook erg gunstig gezind kunnen zijn. Ontdek het hier in een gratis oefenspel van Wild Turkey.

Wild Turkey Spelregels

Wild Turkey is een video slot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je kunt ook 10 verschillende inzetniveaus instellen bij het keuzemenu Level, en de muntwaarde aanpassen bij Coin Value. Als je van een beetje risico houdt, kun je kiezen voor de maximale inzet bij Max Bet. Gelukkig kun je er ook voor kiezen om niet steeds op draaien te klikken, dankzij de Autoplay optie. Stel 10 tot wel 1000 rondes in om automatisch te laten draaien. Bij de Paytable vind je een korte, maar overzichtelijke uitleg over de winlijnen en symbolen. Hieronder lees je meer over de Wild symbolen en gratis spins.

Wild Symbolen

De Wild symbolen kunnen alleen voorkomen tijdens het hoofdspel en zij kunnen alle andere symbolen vervangen. Het is niet zo gek dat de kalkoenen de Wilds aanbidden, want deze kunnen veel extra winsten opleveren. Gewone symbolen worden vervangen door de Wilds, waardoor de hoogste winst combinaties mogelijk worden. Gratis spins kunnen geactiveerd worden met 3 of meer Wilds. Tijdens deze spins kom je ook de Stacked Wilds tegen.

Free Spins

Een gratis spin zorgt voor extra spanning en vermaak, en natuurlijk nog meer winsten. De Stacked Wilds kunnen alleen tijdens de Free Spins voorbij komen, en leveren de hoogste winst combinaties op door andere symbolen te vervangen. Je maakt kans op 1, 2 of 3 Stacked Wilds. Wordt een hele rol bedekt met 3 van deze symbolen, dan krijg je nog eens 2 extra Free Spins. Het gratis oefenspel is direct te spelen bij een van de online casino’s en zorgt voor uren speelplezier.