The Wish Master

Speel Gratis The Wish Master

Wie kent hem niet? De ‘Geest van de Lamp’, ookGratis The Wish Master Spelen wel bekend als de ‘Genie in a Bottle’, roept voor bijna iedereen wel jeugdherinneringen op. Of het nou de uitvoering van Robin Williams in de tekenfilm Aladdin is of de hit van Christina Aguilera met de naam Genie in a Bottle, de Geest van de Lamp heeft zijn succes bewezen. Leer nu ook de Geest van de video slot The Wish Master kennen. Het personage is spannender dan ooit en weet echt iedere speler te betoveren.

The Wish Master Spelregels

Naast het thema is ook de opbouw van The Wish Master heel herkenbaar. Je ziet op de 5 rollen en 3 rijen mysterieuze symbolen voorbij komen, die voor wel 20 winlijnen kunnen zorgen. Het spel wordt nog uitdagender, doordat je 10 inzetniveaus kunt instellen met verschillende muntwaardes. Per spin kun je dus de muntwaarde naar wens instellen. Hoe hoger jij inzet, hoe meer je natuurlijk kunt winnen. De Max Bet staat voor de maximale inzet en levert de maximale score op. Kies voor Autoplay als jij graag veel rondes automatisch achter elkaar wilt draaien. Ga er lekker voor zitten en zie of de Geest ook jouw wensen uit laat komen. Bij de Paytable zie je precies wat je allemaal kunt winnen met welke combinaties.

Wild Symbolen

Ook bij The Wish Master is er kans op meerdere Wild symbolen. Deze Wilds kunnen op iedere rol verschijnen en vervangen alle symbolen, behalve de Scatter symbolen. De Wilds maken de hoogst mogelijke winst combinaties mogelijk. Met Random Wilds, Extra Wilds, Wild Reels en Expanding Wilds behaal jij extra grote winsten. Bij een Wild Reel bestaat een gehele rol uit Wilds, die ook nog langer kunnen blijven staan. De makers hebben echt alles gehaald uit de mogelijkheden van het Wild symbool.

Scatter Symbolen en Bonusspel

Scatters kunnen ook op iedere willekeurige plaats verschijnen, wanneer de Geest uit de lamp ontsnapt. Dit symbool levert jou veel extra mogelijkheden op. Er wordt een Bonusspel van 10 spins geactiveerd en er kan een combinatie gemaakt worden met een Wild symbool of je kunt vermenigvuldigers krijgen van x2 of x3. Een combinatie van deze vermenigvuldigers levert zelfs x6 op. Daarnaast kunnen de verschillende Wild acties van hierboven geactiveerd worden. Er kunnen maximaal 3 van de genoemde functies tegelijk actief zijn. Als je geluk hebt, kan een Bonusspel heel lang door gaan. Houd bij dit spel dus de Wild en Scatter symbolen in de gaten, want deze leveren jou mooie extra winsten op. Probeer nu het gratis oefenspel van The Wish Master en maak ook jouw wensen bekend aan de Geest.