The Invisible Man

Op Let’s Play speel je deze prachtige video slot helemaal gratis. The Invisible Man is een nieuwe samenwerking tussen Netent en Universal Studios, en zoals het verleden heeft bewezen zijn deze videoslots altijd een grote hit. Probeer hier The Invisible Man helemaal gratis uit.

Spelregels The Invisble Man

Met vijf rollen en drie rijen en 20 actieve winlijnen speel jeSpeel Gratis The Invisible Man deze prachtige videoslot. Bij de spelinstellingen geef je heel envoudig aan met welke muntwaarde en welk inzetniveau je wilt spelen, waarna je met de Spin-knop de rollen laat draaien. Deze prachtige slot is gebaseerd op het beroemde Science Fiction verhaal uit de jaren 30. De slot zit helemaal vol met bonus features, die je hier allemaal gratis kunt uitproberen.

Police Wilds en Griffin Wilds

In The Invisible Man vindt je maar liefst twee Wilds, de Police Wild en de Griffin Wilds. Deze verschijnen tijdens het hoofdspel, maar ook tijdens de Re-Spins en de Free Spins.

Free Spins

Je kunt maar liefst 10 gratis spins winnen als je een Griffin Wild en een Police Wild op dezelfde rij vindt. Tijdens de Free Spins worden er 2 meters boven de rollen geplaatst, een Bonus Game Meter een een Police Spins Meter. Als een van deze twee vol is zal het bijbehorende bonusspel geactiveerd worden.

Bonus Games

The Invisble Man heeft dus niet een, maar zelfs twee bonusspellen. De Griffin’s Rage Bonus Game en de Police Spins Bonus Game. Bij de Griffin’s Rage Bonus Game kun je mooie prijzen winnen zoals een prijs in munten of een vermenigvuldiger. De Police Spins Bonus Game is een Free Spins Bonus Game met Burning Wilds.