Tales of Krakow

 

Een verhaal rechtstreeks uit en kinderboek die veel verteld over hoe de wereld uit komt te zien in velen jaren. De Tales of Krakow is een video slot die leuke features en bonus spellen heeft voor elke speler, groot en klein.

Spelregels Tales of Krakow

Welkom bij Tales of Krakow! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

Tales of Krakow is een videofruitautomaat met 5 rollen, 30 lijnen, meerdere munten, wild-symbolen, scatter-symbolen, gratis bonusdraaien en een bonusspel.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-4 munten inzetten, en dat voor maximaal 30 lijnen. De minimale inzet is één munt op één lijn. De maximale inzet is zes munten op alle 30 inzetlijnen (in totaal 120 munten).

Alleen de hoogste winst per regel wordt utibetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). Winnende combinaties van symbolen worden in de winsttabel weergegeven. Deze vind je linksonder in het videoscherm. De duivel is een wild-symbool dat in plaats van elk ander symbool kan worden gebruikt om een winnende inzetlijn compleet te maken (met uitzondering van scatters en bonuswinsten).

Koning Boleslaw is een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen worden uitbetaald als de vermenigvuldiger (weergegeven in de paytable) keer de totale inzet (5 scatter-symbolen worden bijvoorbeeld uitbetaald als 500 keer de totale inzet). Daarnaast krijg je 12 gratis draaien.

Hoe speel je Tales of Krakow

Zet in door het inzetniveau, de inzetlijnen en de muntwaarde te selecteren.

Klik op INZETNIVEAU om te kiezen hoeveel munten je per inzetlijn wilt inzetten. Bij elke klik wordt er een munt toegevoegd. Het huidige inzetniveau wordt weergegeven in het scherm onder de spelknoppen.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetregel op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de symbolen van de inzetlijnen aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNT WAARDE om aan te geven welke muntwaarde je wilt gebruiken. Bij elke klik gaat de muntwaarde één stap omhoog. De huidige muntwaarde wordt weergegeven in het scherm onder de spelknoppen.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX INZET.

Klik op om het spel te starten. Als je op MAX INZET klikt, beginnen de spoelen automatisch te draaien. Als je wint, worden de winnende inzetlijnen gemarkeerd en het gewonnen bedrag wordt in het spelpaneel, onder het spel weergegeven. Het aantal gewonnen munten wordt in het Win-display, rechts van de spelknoppen weergegeven. Winsten worden op inzetlijnen met wilde symbolen verdubbeld.

Free spins

Als je gratis draaien wint, klik je op de knop START GRATIS TE DRAAIEN om te gaan draaien. Het aantal resterende draaien wordt weergegeven en de gratis draaien worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een gratis draai drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen draaien automatisch toegevoegd aan de lopende gratis draaien. Winst van gratis draaien wordt verdrievoudigd (dit geldt niet voor gratis draaien of bedragen die worden gewonnen in bonusspellen).

Tales of Krakow Bonusspellen

Je kunt zien hoe het bonusscherm eruitziet door op de knop VOORBEELD BONUS rechts naast de spelknoppen te klikken.

3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel.

In het bonusspel moet je de bonussommen vinden die verborgen zijn in de eieren. Het bonusspel is afgelopen als je een leeg ei selecteert. Selecteer TERUG NAAR SPEL om terug te keren naar het hoofdspel.

Spelinstellingen.

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.
Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
Als bonusspel is gewonnen. Automatisch spelen stoppen als je een bonusspel hebt gewonnen.
Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.
Om specifieke voorwaarden voor automatisch spelen te verwijderen, verwijder je de selectie van het betreffende vakje of klik je op de knop Reset.