Subtopia

 

In Subtopia ga je op reis met een crew in een onderzeeër. Je zult onder andere vergezeld worden door een kapitein, monteur en boekenworm en je gaat op reis in een prachtige onderzeewereld. Hier kun je verschillende schatten vinden: muntwinsten en symbolen die extra grote muntwinsten opleveren. Probeer deze vermakelijke video slot direct en gratis via deze website.

Subtopia Spelregels

De onderzeeër van Subtopia bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. Er zijn natuurlijk ook winlijnen, maar je kunt bij dit spel zelf kiezen op hoeveel Speel Gratis Subtopiaje inzet. Dit kan in totaal 20 winlijnen opleveren. Bij de keuzemenu’s stel je de winstniveaus en de muntwaardes in. Om Subtopia extra spannend en leuk te maken wordt de hoogste inzet aangeraden: er is dan veel meer actie en meer te winnen. Als je een gratis spel speelt, heb je gelukkig ook niets te verliezen. Je kunt direct een nieuw spel starten als je credits op zijn. Klik ook zo vaak als je wilt op Max Bet, voor de maximale inzet, want je krijgt steeds veel credits. De Autoplay optie zorgt er voor dat je niet steeds hoeft te drukken, omdat je 10 tot 1000 rondes automatisch kunt laten draaien. Op de Paytable vind je de betekenis van de symbolen en winlijnen. Als je precies wilt weten hoe alles werkt, kun je hieronder verder lezen.

Wild Symbolen

De Wild symbolen van Subtopia maken het spel een stuk aantrekkelijker: de hoogste winst combinaties worden namelijk mogelijk. Wilds vervangen alle symbolen, behalve Scatter en Free Spins Multiplier Meter symbolen. De Wilds vormen vervolgens de hoogst mogelijke winst combinaties.

Vermenigvuldigings Meters

Het meest speciale onderdeel van Subtopia is dat van de vermenigvuldigers. Tijdens het hoofdspel en tijdens Free Spins zie je een meter met vermenigvuldigers. Iedere ronde van het hoofdspel maak je kans op een vermenigvuldiger van x1, x2, x3 of x5. Bij Free Spins hangt de vermenigvuldiging af van het Multiplier Meter symbool. Alleen op rol 5 zie je dit symbool verschijnen, waardoor je kans hebt op vermenigvuldiging van x2 tot wel x6. Bij iedere Multiplier Meter symbool loopt de meter verder op. Hoe je in een gratis spins ronde komt, zie je hieronder.

Free Spins

Bij 3 of meer Scatter symbolen krijg je Free Spins. Je kunt dan gratis spelen en ook nog extra veel munten winnen. Zoals je hierboven kon lezen, is er een vermenigvuldiging meter die steeds verder oploopt. Als je het doodshoofd symbool bereikt, eindigen de Free Spins. Scatter symbolen maken winsten ook nog eens meer waard: 2, 3, 4 of 5 Scatters, leveren x2, x4, x25 of x100 vermenigvuldigers op. Ontdek de onderzeewereld met Subtopia, de video slot met enorm veel vermenigvuldigers en hoge winsten.