Steamtower

In deze videoslot kun je een echte heldendaad verrichten, en daar ook nog eens rijkelijk voor beloond worden. Je bent een werker in een stoom toren en je dient een dame in nood in de top van de toren te redden. Deze videoslot is volledig gebaseerd op Steam Punk, en is gevuld met allerlei Victoriaanse symbolen. Deze spannende en mooie videoslot speel je op Let’s Play helemaal gratis.

Spelregels Steamtower

De videoslot Steam Tower speel je met 15 actieve winlijnen en 5 rollen. Bij de spelinstellingen stel je eenvoudig in met hoeveel actieveSpeel Gratis Steam Tower winlijnen je wilt spelen. Je geeft hier ook het inzetniveau en je gewenste muntwaarde aan. Met de Spin-knop laat je vervolgens de Victoriaanse symbolen over je slotmachine spinnen, op zoek naar de Stacked Wilds.

Stacked Wilds

De Stacked Wilds helpen je verder in dit Steam Punk video slot spel. Deze kunnen namelijk leiden tot gratis spins en zo weer naar de vermenigvuldigers.

Free Spins

Om de dame in nood te redden dien je de stoomtoren te beklimmen. Je krijgt alleen toegang tot de toren als je de Free Spins modus weet te activeren. De Stacked Wild  zorgt voor de Free Spins. Met elke gratis spin kom je hoger in de toren terwijl je vermenigvuldigers verzamelt.