South Park

Speel Gratis South Park

South Park is niet alleen populair als tv-serie,Gratis South Park Spelen ook het video spel South Park trekt veel spelers. Alle bekende South Park personages zie je hier terug en ook grappige animaties, geluiden en muziek. Dit alles bij elkaar zorgt voor een heel vermakelijk spelletje, waarin meer dan genoeg te beleven is. De South Park video slot biedt spelers ook nog eens extra spelonderdelen, die je nergens anders zult vinden.

South Park Spelregels

Wanneer je begint met het gratis oefenspel van South Park lijkt het veel op ‘standaard’ video slots: 5 rollen en 3 rijen met kans op 25 winlijnen. Ook de vertrouwde inzetniveaus, in dit spel zijn het er 10, kun je instellen met het Niveau keuzemenu. Bij Coin Value stel je de hoogte van de inzet in, of je kiest voor Max Bet als je maximaal in wilt zetten. De Autoplay optie is net als bij andere video slots: je stelt het gewenste aantal rondes in en deze draaien automatisch. Als je op Paytable klikt, zal je echter ontdekken dat deze video slot nog veel meer te bieden heeft. Hieronder lees je over de Wild symbolen, de Sticky Wilds en maar liefst 4 Bonus Games en 3 minibonussen.

Laten we beginnen met het bekendere video slot onderdeel: de Wild symbolen. Zoals je misschien al weet kunnen Wilds alle symbolen vervangen, behalve de Bonussymbolen. De Wilds kunnen op iedere rol verschijnen tijdens het hoofdspel en de Kyle Bonus Spins. Sticky Wilds blijven een paar rondes op dezelfde plek staan. Alle Wild symbolen vormen de hoogst mogelijke winst combinaties.

Mini Bonus Games

Wat dit South Park spel zo speciaal maakt, is onder andere de Mini Bonus Games: de Terrance en Phillip Minifunctie, Mr. Hankey Minifunctie en Cartman Beefcake Minifunctie. Alle drie de Minifuncties worden willekeurig gestart en leveren leuke extra’s op. Bij Terrance en Phillip verschijnt een Wild op rol 2, 3 of 4 en klapt uit tot 3 Wilds. Dit geldt ook voor de Dr. Hankey Minifunctie, maar dan op rollen 1, 3 en 5, met kans op extra Wild symbolen. De Cartman Beefcake Minifunctie activeert de Beefcake Wild, een blok van 3×3 Wilds op rollen 2, 3 en 4. De Mini Bonus Games leveren niet alleen extra winst combinaties op, maar zijn ook verbonden aan vermakelijke animaties. Als je de South Park tv-serie kent, komen de animaties je vast bekend voor.

Bonus Games

Naast de Mini Bonus Games heeft South Park je nog meer te bieden: de 4 Bonus Games. Je kunt een leuke Bonus Game spelen als Kyle, Kenny, Cartman en Stan. Houd rol 5 in de gaten, want hier verschijnen de Personage Bonus symbolen. Hieronder zie je de spellen die door deze symbolen geactiveerd worden.

Kyle Bonus Spins

Bij de 10 gratis Kyle Bonus Spins zijn prijzen te winnen, zoals 3 Extra Free Spins, een vermenigvuldiger van x2 of x10 of een van de 2 muntwinsten. De Extra Free Spins worden automatisch bij de andere gratis spins opgeteld. Je zult Kyle zien verschijnen, wanneer je 2 Gewone Bonussymbolen op rollen 3 en 4 en een Kyle Bonussymbool op rol 5 draait. Iedere keer dat de baby Ike op een prijs belandt, win je deze prijs.

Kenny Bonus Game

Met 2 Gewone Bonussymbolen op rollen 3 en 4 en een Kenny Bonussymbool op rol 5 beland je in de Kenny Bonus Game. Hier probeer je Kenny door de win-, vermenigvuldigings- en gevarenzone te leiden. Terwijl je dit doet kun je munten en vermenigvuldigers winnen, maar pas op voor de gevaren. Als je drie levens op zijn, eindigt deze Bonus Game. Als je helemaal het einde van het spel bereikt, wacht voor die gelukkige een grote muntwinst.

Cartman Bonus Game

Ook hier geldt: 2 Gewone Bonussymbolen op rollen 3 en 4 en een Cartman Bonussymbool op rol 5 activeren de Bonus Game. Klik als Cartman op de bosjes om hippies te vinden. Twee hippies staan voor een vermenigvuldiger en andere hippies leveren munten op. Kijk uit voor de jongen met de radio en de politieagent, die resetten het spel. Klik je voor de tweede keer op een politieagent, dan eindigt de Game.

Stan Bonus Spins

Een Stan Bonussymbool op rol 5 in combinatie met 2 Gewone Bonussymbolen op rol 3 en 4 leveren jou Stan Bonus Spins op. Hoe meer Sticky Wilds op de rollen, hoe groter de kans op hoge winsten. Deze Bonus Game gaat door tot er geen Sticky Wilds meer op het scherm staan. De makers hebben een heel toepasselijke animatie bedacht bij deze ‘Sticky’ Wilds: Stan geeft over op zijn vriendin Wendy. Ben jij fan van de tv-serie South Park, dan is dit de video slot voor jou.