South Park: Reel Chaos

Speel Gratis South Park: Reel Chaos

Bijna iedereen is wel bekend met deGratis South Park Reel Chaos Spelen vermakelijke animatieserie van televisie: South Park. De grappige personages van deze serie spelen ook de hoofdrol in de video slot South Park: Reel Chaos. De herkenbare animaties en spannende extra speelmogelijkheden maken dit tot een heel vermakelijke video slot.

South Park: Reel Chaos Spelregels

Als je deze video slot start, kun je al zien wat de symbolen van dit spel betekenen. Het introfilmpje is niet alleen leuk, het legt ook duidelijk de belangrijkste spelonderdelen uit. Toch kan het niet kwaad om de regels hier nog extra uit te leggen, zodat je het volledig snapt en kan lezen wanneer je wilt. In het introfilmpje komen de belangrijkste personages met hun symbolen voorbij. Deze worden hieronder uitgebreid uitgelegd. Verder bestaat deze slot uit vijf rollen met 3 rijen en 20 winlijnen. De winlijnen zijn verdeeld in 10 niveaus die je zelf kunt instellen bij ‘Level’. Ook de muntwaarde kan ingesteld worden en je kunt kiezen om de maximale inzet te draaien, met aangepaste instellingen te draaien of de Autoplay te gebruiken. Bij de geavanceerde Autoplay kun je de inzetten naar jouw wens instellen. Bij de Paytable vind je precies hoe en hoeveel je kunt winnen.

Wild Symbolen

Winnende combinaties kunnen op meer dan één manier gemaakt worden. De Wilds helpen jou om extra veel winsten binnen te halen, doordat ze alle symbolen kunnen vervangen, behalve het Bonus symbool. Uiteraard wordt bij Wilds gekozen voor de hoogst mogelijke win combinatie. De Wilds zijn speciaal bij deze video slot, omdat je ook Cartman’s Stacked Wilds voorbij ziet komen, die voor nog meer winst zorgen. Ook Kyle’s Overlay Wilds komen langs, wat zorgt voor 3 tot 5 extra Wilds in het spel. Extra veel kans op goede winst combinaties dus.

Vermenigvuldigers

Voor nog meer spanning en actie kun je rekenen op de vermenigvuldigers. Kenny’s Multiplier is er één van. Een spin kan wel 3, 4 of 5 keer vermenigvuldigd worden dankzij dit leuke extra spelonderdeel. Stan’s Multiplying Re-spin mag er ook wezen. Heb je even geen geluk, dan kan deze Re-spin verschijnen en er wordt gedraaid tot je wel wint. De winst kan ook nog groter worden door een vermenigvuldiging tot wel 10 keer.

De Bonusronde

Houd de rollen 1, 3 en 5 in de gaten, want hier verschijnen The Mintberry Crunch Epic Bonus symbolen. De Bonusronde die hiermee vrijgespeeld kan worden, is even indrukwekkend als de naam van de Bonus symbolen. Voor de Bonus Game wordt de voorafgaande winst al met x5 vermenigvuldigd. Vervolgens begint het gevecht tegen vier vijanden. Wie de laatste vijand weet te verslaan, wint de Victory Bonus. Het is een zeer vermakelijk en spannend spelletje, waarbij meer winstgevende spins uiteraard een hogere eindprijs opleveren. Of je nou voor geld speelt of een gratis oefenspel doet, er is met deze video slot meer dan genoeg te beleven.