Scarface

In de film Scarface, waarop deze video slot is gebaseerd, speelt een jonge Al Pacino de hoofdrol als de Cubaanse Tony Montana. In de video slot krijg jij de kans om die hoofdrol te spelen. Door de authentieke audio- en filmfragmenten en prachtige effecten is het net of je zelf in de film zit. Ook de zeer bekende banner, “The World is Yours’, komt voorbij. Tijdens een gratis oefenspel van Scarface is de wereld echt even van jou.

Scarface Spelregels

De video slot Scarface bestaat uit 5 rollen en 3 rijen, waarop 20 winlijnen mogelijk zijn. Je kunt zo veel risico nemen met inzetten als je Speel Gratis Scarfacezelf wilt, dankzij 10 verschillende inzetniveaus. De muntwaardes worden steeds hoger per niveau, wat je kunt zien bij Coin Value. Speel met geld net als de hoofdpersoon in Scarface en wie weet bereik jij ook wel de top. Kies voor Max Bet voor de maximale inzet, waardoor ook de hoogste winsten mogelijk worden. Met de handige Autoplay optie kun je 10 tot 1000 rondes voorbij laten draaien, terwijl je ziet hoe het spannende spel verloopt. Als je een overzicht zoekt van de symbolen en winlijnen, is de Paytable de ideale oplossing. De speciale spelonderdelen werken wel net even anders dan in de meeste video slots, dus hieronder leggen we ieder onderdeel apart uit.

Wild Symbolen

Bij Scarface draait alles om de Wild symbolen. Er zijn twee verschillende Wilds mogelijk: de Stacked Wild en de Scarface Wild. De Stacked Wild kan voor jou ook Nudge Spins, Free Spins en de Bonus Game activeren. Op rol 2, 3 en 4 verschijnt deze Stacked Wild, die bestaat uit drie symbolen. Doordat het alle andere symbolen kan vervangen, worden de hoogste winstcombinaties mogelijk. Ook de Scarface Wild is alleen mogelijk met Stacked Wilds: als een Stacked Wild niet een hele rol bedekt, verandert het deel zonder Wild in Scarface Wilds. Iedere rol in combinatie met een Stacked Wild levert iets anders op; rol 2 Nudge Spins, rol 3 de Bonus Game en rol 4 levert 15 Free Spins op.

Nudge Spins

Als je een volledige Stacked Wild op rol 2 ziet, ga je naar de Nudge Spins. De Stacked Wild verandert in een Nudge Wild, die alle andere symbolen vervangt. Jouw winkansen worden vergroot, want de Nudge Wild wordt een plaats naar beneden geduwd, en alle andere symbolen draaien nog een keer. Het is tijdens Nudge Spins nog steeds mogelijk om Free Spins of een Bonus Game te activeren. De Nudge functie gaat gewoon door tijdens gratis spins en na de Bonus Game.

Free Spins

Heb je een volledige Stacked Wild op rol 4, dan krijg je 15 Free Spins. Ook tijdens de gratis spins kan dit gebeuren, waardoor je nog eens 15 Free Spins wint. De winsten zijn extra veel waard tijdens deze rondes, dankzij de x3 vermenigvuldiger. Ook de Bonus Game kan nog geactiveerd worden op rol 3. In dat geval gaan de Free Spins verder na de Bonusronde. Bonuswinsten worden niet x3 vermenigvuldigd, maar winsten van Nudge spins tijdens Free Spins wel.

Bonus Game

Scarface wordt extra spannend als de Stacked Wild op rol 3 landt. Je ziet dan Michelle Pfeiffer sensueel op de rol dansen en dan weet je dat je naar de Bonusronde gaat. Hier is het jouw taak om Tony Montana te beschermen tegen Sosa’s maffia leger. Terwijl hij zijn wapen pakt hoor je de beroemde uitspraak: “Say hello to my little friend!” Dit is het teken voor jou om te beginnen met schieten. Hoe meer tegenstanders je uitschakelt, hoe meer munten je wint. Jouw geluk hangt ook af van de munitie: het wapen wordt geladen met kogels of met granaten. De granaten schakelen meerdere vijanden tegelijk uit. Laat de vijanden niet te dichtbij komen, want dan eindigt de Bonusronde. Deze spectaculaire video slot is echt een aanrader voor iedere speler.