Robin Hood: Shifting Riches

 

Wie kent Robin Hood niet? Misschien doet het jou denken aan de kinderfilm, of misschien de speelfilm Robin Hood. Bijna iedereen heeft wel eens van hem gehoord. Tegenwoordig kun je dit personage ook terugvinden in de video slot Robin Hood. Dit is een spel vol actie, mooie animaties en meer dan genoeg om te winnen. Ontdek hoe je Robin Hood kunt helpen met geldzakken stelen.

Robin Hood Spelregels

Robin Hood is opgebouwd uit 5 rollen en 3 rijen, waarmee 20 winlijnen mogelijk zijn. Tijdens het spel zal je zien dat rollen ook individueelSpeel Gratis Robin Hood Shifting Riches kunnen verschuiven. Symbolen veranderen soms in bewegende animaties en er gebeurt nog veel meer tijdens het draaien. Verderop lees je wat alle speciale spelonderdelen inhouden. Voordat je gaat draaien, kun je naar wens de inzetniveaus en muntwaardes instellen. Vervolgens kun je eenmalig draaien met de groene draaiknop of met de Max Bet knop. Met de Max Bet speel je met het hoogste inzetniveau en de huidige muntwaarde. Daarnaast is het mogelijk om meerdere rondes achter elkaar te draaien met de Autoplay optie. Stel zelf in hoeveel rondes je wilt draaien: van 10 tot wel 1000. Hoeveel je uitbetaald krijgt, hoe de winlijnen er uit zien en wat de speciale spelonderdelen zijn, zie je bij de Paytable. Omdat dit slechts een kort overzicht is, lees je hieronder de uitgebreide uitleg.

Shifting Reels

Shifting Reels zijn de verschuivende rollen. Met iedere lijnwinst speel je de Shifting Reels Functie vrij. Er worden na elke winstgevende draai nieuwe combinaties mogelijk, doordat een rol een rij naar rechts verschuift en er ruimte komt voor een nieuwe rol met symbolen. Linksboven de rollen zie je ook de vermenigvuldigingsmeter met x1, x2, x3 en x5. Bij iedere opeenvolgende lijnwinst schuift de vermenigvuldiger ook naar rechts. Winsten worden dus steeds meer vermenigvuldigd. Geldzak symbolen veranderen tijdens Shifting Reels in Wild symbolen. Over die Wilds lees je hieronder meer. Ook tijdens Free Spins kunnen Shifting Reels plaatsvinden.

Wild Symbolen

Bij een video slot horen natuurlijk ook Wild symbolen. Deze symbolen vervangen alle andere symbolen, behalve de Geldzak en Free Spin symbolen. Wilds kunnen daardoor de hoogst mogelijke winst combinaties vormen. Op rol 1, 2, 3 en 4 zal je deze voorbij zien komen. Tijdens Free Spins wordt er één symbool als Extra Wild gekozen. Welke symbool dat kan zijn, kun je zien op de Paytable. Wanneer deze Free Spins plaatsvinden lees je hier onder.

Free Spins

Robin Hood zou Robin Hood niet zijn als hij niet geldzakken zou stelen voor de armen. Dit doet hij dan ook tijdens de video slot. Er verschijnen Geldzak symbolen willekeurig op de rollen en Robin Hood komt dan tevoorschijn om de geldzak in één van de vijf schatkisten onder de rollen te leggen. Om 10 Free Spins te winnen moeten er 4 geldzakken in een schatkist zitten. Als alle schatkisten vol zitten, krijg je dus 50 Free Spins achter elkaar. Wat Robin Hood extra leuk maakt, is het feit dat geldzakken een jaar voor je worden bewaard en als je op een schatkist klikt, kun je zien wat ze waard zijn. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je ingelogd bent met een account, om geldzakken te bewaren. Verder zijn er Extra Free Spins vrij te spelen tijdens gratis spins zelf. Draai je 2 Free Spin symbolen, dan krijg je 5 Free Spins. Bij 3 Free Spin symbolen krijg je er 10 extra. De Free Fall symbolen zullen op rol 3, 4 en 5 verschijnen. Probeer dit leuke spel met veel verrassende wendingen en meer dan voldoende actie ook als gratis oefenspel. Dit is de ideale manier om het spel beter te leren kennen. Speel direct en probeer zo veel mogelijk geldzakken te stelen met Robin Hood.