Reel Rush

Speel Gratis Reel Rush

Reel Rush brengt voor jou unieke nieuweGratis Reel Rush Spelen spelonderdelen, die je bij geen andere video slot zult tegenkomen. Gelijk als je een gratis oefenspel start via onze website, zie je dat je te maken hebt met een unieke video slot. Geen winlijnen, maar wel meerdere rijen met symbolen, die op een unieke manier kunnen uitbreiden. Hieronder lees je precies hoe dit vermakelijke spel werkt.

Reel Rush Spelregels

Ook al is Reel Rush een uniek en origineel spelletje, het heeft zeker ook veel weg van bekende arcade spelletjes, zoals Super Mario. De geluiden, muziek en animaties zullen voor veel mensen dan ook gelijk vertrouwd aanvoelen. Voor sommige spelonderdelen is een uitleg echter wel handig en die lees je hier. Allereerst bestaat Reel Rush uit 5 rollen, met 5 mogelijke rijen. Winnen gaat hier niet via winlijnen, maar met 3125 unieke manieren om te winnen. Per ronde zijn er 45 tot 3125 winstmanieren. Hoe dat precies werkt lees je hieronder. Verder zijn er 10 inzetniveaus van 50 munten per niveau, die je bij het keuzemenu Level in kunt stellen. De muntwaarde stel je in bij Coin Value. Natuurlijk kun je ook voor de maximale inzet gaan bij Max Bet, of een gekozen aantal rondes automatisch laten draaien bij Autoplay. Bij de Paytable vind je de waarde van de symbolen, maar ook zie je hoe de Wild symbolen, Free Spins en Re-spins er uit zien. Het overzicht van de winstmanieren per Re-spin maakt in een oogopslag duidelijk wat je kunt verwachten. Al deze informatie kan eerst wat overweldigend zijn, daarom leggen we hieronder voor jou elk onderdeel apart uit.

Wild Symbolen

We beginnen met het bekendste video slot onderdeel: de Wild symbolen. Deze Wilds verschijnen willekeurig op rollen 2-5 tijdens het hoofdspel en Free Spins. Het mooie van de Wilds is dat ze alle andere symbolen vervangen, waardoor meer winstmanieren mogelijk worden.

Re-Spins

Met de Re-spins wordt het al wat ingewikkelder, maar eigenlijk valt dit ook best mee. Iedere keer dat jij een winnende combinatie draait, wordt er 1 Re-spin geactiveerd. Dit betekent dat 5 winnende combinaties achter elkaar ook 5 Re-spins opleveren. Daar staat wel tegenover dat je met een spin zonder winnende combinaties weer teruggaat naar waar je begon. Re-spins kunnen echter makkelijk gehaald worden, want er zijn veel winstmanieren. Ieder spel begint met 13 symbolen met 45 winstmanieren. Per Re-spin komen er 2 symbolen bij, die de manieren om te winnen verhogen. Het maximale aantal Re-spins is 5, met 23 symbolen en 1875 winstmanieren. Draai je daarna weer een ronde met winst, dan krijg je 8 Free Spins.

Free Spins

Bij de Free Spins zijn echt mega winsten te behalen. De symbolen zijn uitgebreid naar 25, het maximale aantal symbolen. Je maakt nu kans op 3125 winstmanieren en dit blijft zo voor 8 rondes achter elkaar. Nadat jij je winsten hebt binnengesleept, ga je weer terug naar de oorspronkelijke ronde met 13 symbolen. Kijk gerust bij de Paytable naar het handige overzicht van winstmanieren. Dit is een handig hulpmiddel om Reel Rush helemaal te begrijpen. Probeer nu het vermakelijke gratis oefenspel, dat vol actie zit en natuurlijk hoge winsten oplevert.