Jack and the Beanstalk

 

Met deze betoverende video slot waan je je in een echte sprookjeswereld. Jack and the Beanstalk is in Nederland bekend als Jaap, Sjaak of Sjakie en de Bonenstaak. Je volgt tijdens het spel Sjakie, die mooie schatten vindt terwijl hij vlucht voor de reus. Jack and the Beanstalk is niet voor niets een van de populairste video slots van dit moment: het spel is ontspannend, leuk en je kunt er veel mee winnen. Via deze website speel je het direct en ook gratis.

Jack and the Beanstalk Spelregels

In deze video slot zie je allerlei elementen uit het sprookje, zoals de bijl, de twee koppige reus en de harp. Deze en andere symbolen Speel Gratis Jack and the Beanstalkkomen langs op 5 rollen en 3 rijen en ze vormen samen 20 winlijnen. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de winsten. Je kunt 10 verschillende inzetniveaus instellen met verschillende muntwaardes. Bij Coin Value kun je de muntwaarde nog verder instellen. Je hebt dus zelf in handen hoeveel je per keer inzet. Bij Max Bet, de maximale inzet, is de winst het hoogst. Als je niet te veel risico wilt nemen, is het ook mogelijk de muntwaarde handmatig in te stellen per aantal rondes en deze automatisch te laten draaien met Autoplay. Bij de Paytable zie je de waarde van alle symbolen en winlijnen, zodat je precies ziet wat je kunt winnen.

Wild Symbolen

Jack and the Beanstalk heeft meerdere soorten Wild symbolen. Deze symbolen vervangen alle andere symbolen, behalve de Scatter en Sleutel symbolen, waardoor ze de hoogst mogelijke winst combinaties kunnen vormen. Deze combinaties worden nog meer waard, dankzij een vermenigvuldiger van x3. Tijdens het hoofdspel verschijnen Wilds op rol 2, 3, 4 en 5, tijdens Re-spins op rol 2, 3 en 4.

Walking Wilds

Re-spins worden elke keer als je een Wild draait geactiveerd en worden ook wel Walking Wilds genoemd. Een Walking Wild ‘loopt’ bij iedere spin een rol naar links, totdat de meest linker rol bereikt is. Hoe verder de Wild kan lopen, hoe meer Re-spins achter elkaar dus. Tijdens het hoofdspel zie je de Jack and the Beanstalk Wild en tijdens Free Spins de Wilds met een geldzak, een kip of een harp. Hoe de Free Spins werken lees je hieronder.

Free Spins

Free Spins worden geactiveerd door 3 of meer Scatter symbolen. Tijdens het hoofdspel activeer je 10 Free Spins en terwijl deze draaien kun je nog 5 Free Spins winnen met 3 of meer Scatters. De bovengenoemde Walking Wilds kunnen ook verschijnen tijdens een Free Spin en worden eerst gedraaid, waarna je pas verder gaat met de Free Spins. Dit betekent dat je nog meer kunt winnen met deze rondes.

Schat Zoeken

Het sprookje is duidelijk verwerkt in deze video slot. Sjakie steelt geld, een kip die gouden eieren legt en een harp van de reus. Tijdens de Free Spins kun je deze drie dingen ook vrijspelen met de Sleutel symbolen op rol 5. De sleutels kunnen Stacked Wilds vrijspelen. Rechtsonder in het beeld zie je hoeveel sleutels je al gespaard hebt en welke Stacked Wild je daarmee vrijspeelt: 3 sleutels betekent een Stacked Wild van 2 geldzakken, 6 sleutels een Stacked Wild van 3 gouden kippen en 9 sleutels een Expanding Gouden Harp Wild die de hele rol bedekt. Stacked Wilds werken net als Walking Wilds, die Re-spins activeren en steeds naar links opschuiven. Voor een echt vermakelijk en ontspannen spelletje zit je bij Jack and the Beanstalk helemaal goed. De animaties zijn het spelen meer dan waard en met het introfilmpje zit je gelijk in het spel.