Fruit Shop

 

In de Fruit Shop video slot is fruit geld waard. Hoe meer van dezelfde stukken fruit jij verzameld, hoe meer dit oplevert. Dit vermakelijke spelletje is direct en ook gratis te spelen bij verschillende online casino’s via deze website. Fruit Shop is heel overzichtelijk opgebouwd en je zit gelijk helemaal in het spel.

Fruit Shop Spelregels

Fruit Shop is opgebouwd uit 5 rollen en 3 rijen met fruit symbolen en cijfers. Met deze symbolen zijn 15 winlijnen mogelijk. Je kunt op de Speel Gratis Fruit Shopgroene knop in het midden drukken om direct te draaien, maar het is ook mogelijk om het spel meer naar wens in te stellen. Bij Level kies je tot 10 inzetniveaus van verschillende muntwaardes. Bij ieder inzetniveau kun je de muntwaarde ook aanpassen bij Coin Value. Als je de maximale inzet wilt proberen, klik je op Max Bet en er wordt gelijk eenmalig gedraaid. Wat deze video slot helemaal makkelijk maakt is de Autoplay optie: er worden wel 10 tot 1000 rondes automatisch voor je gedraaid en je hoeft alleen maar te kijken naar wat je binnenhaalt. Er zijn ook nog speciale spelonderdelen die hieronder worden uitgelegd. De Paytable is hierbij een handig hulpmiddel om symbolen te herkennen en de waarde van winlijnen te ontdekken.

Wild Symbolen

Dankzij de Wild symbolen wordt dit spel extra spannend. Je kunt namelijk meer winsten halen als je deze Wilds draait. De Wilds vervangen alle andere symbolen en vormen daardoor de hoogst mogelijke winstcombinaties. Daarnaast verdubbelen ze alle winsten ook nog. Zowel tijdens het hoofdspel, als tijdens Free Spins verschijnen Wild symbolen op rij 2, 3 en 4.

Free Spins

Free Spins kun je bij Fruit Shop op een heel originele manier bemachtigen. Er zijn geen Free Spin symbolen, maar de fruit en letter symbolen worden gebruikt om 1 of meer gratis spins te activeren. Identieke winlijnen leveren jou Free Spins op. Hoe deze combinaties precies werken en of je 1, 2 of 5 gratis spins krijgt zie je in een handig overzicht op de Paytable. Ook tijdens Free Spins kunnen extra gratis spins vrijgespeeld worden. Iedere winlijn wordt dubbel uitbetaald en in combinatie met Wild symbolen wordt zelfs de Wild met de Free Spins vermenigvuldiger vermenigvuldigd. Zoals je kunt zien kun je met Fruit Shop heel grote winsten behalen en ook als je gratis speelt, kun je credits winnen. Welke game modus je ook kiest: uren speelplezier is hier gegarandeerd.