Egyptian Heroes

Egyptian Heroes

Het videoslot Egyptian Heroes is van spelontwikkelaar Netent. Wanneer je het spel opent, valt gelijk de heldere en uitstekende beeldkwaliteit op. Het spel is eenvoudig te begrijpen en heeft geen bonusspel. Dat maakt het echter niet minder interessant, want er is veel prijzengeld te winnen met de Golden Bet Line. Win tot wel 100.000 credits!

Egyptian Heroes NetEnt

Spelregels

Egyptian Heroes is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 20 winlijnen in het spel die eventueel naar beneden zijn bij te stellen. Inzetten doe je door de gewenste level te selecteren (1-10) en de muntwaarde aan te geven (0,01-0,50). De minimale inzet per spin is slechts 0,20 eurocent. Er is een maximale inzet mogelijk van 2 euro per draaibeurt. Je kunt dit handmatig instellen of gelijk ‘max bet’ aanklikken. De inzet is na elke spin weer opnieuw in te stellen. Gratis spelen is natuurlijk ook mogelijk. Dat kan onbeperkt. Je kunt er ook voor kiezen om te spelen in de autoplay functie. De rollen draaien automatisch gedurende 10 tot 1000 spins. Tussentijds stoppen is altijd een optie. Onder de geavanceerde instellingen kun je eventueel aangeven dat je wilt dat deze functie stopt bij het behalen van een bepaalde winst of juist verlies.

Golden Bet Line

Egyptian Heroes NetEntWinlijnen zijn er te maken door een vastgestelde combinatie te maken van de aanwezige symbolen. Mocht je meerdere winlijnen maken in 1 spin, dan wordt alleen de hoogste winlijn uitbetaald. Alle winlijnen betalen overigens van links naar rechts uit. Het maken van winlijnen is extra spannend, omdat je zomaar eens de Golden Bet Line te pakken kunt hebben. De te maken winlijn zie je tijdens de spin verschijnen. Lukt het je om hier daadwerkelijk een winlijn in te krijgen? Dan ontvang je een aantrekkelijke multiplier over je winst, tussen de x2 en x5.

Expanding Wild

De Wild stelt je in staat om sneller winlijnen te vormen. Komt dit symbool terecht op de rollen 2,3 of 4? Dan wordt het een Expanding Wild wanneer het onderdeel uitmaakt van een winlijn. Dat betekent dat de Wild de hele rol vult en er daardoor nog meer winlijnen te maken zijn zonder daarvoor extra geld te hoeven inzetten.

Free Spins

Egyptian Heroes NetEntJe hebt minstens 3 Scatter symbolen nodig om de Free Spins feature te activeren. Het aantal gratis spins dat je ontvangt, is afhankelijk van het aantal Scatters. Bij 3 Scatters win je 10 gratis spins, bij 4 win je er 15 en bij 5 het maximale aantal van 20 gratis spins. Gedurende deze feature zal er een Sticky Expanding Wild aanwezig zijn op de middelste rol. Dat maakt het maken van winlijnen niet alleen makkelijker, je maakt ook kans op het winnen van extra grote geldprijzen. In deze feature kun je, net als in het basisspel, ook te maken krijgen met de Expanding Wild. Hij moet dan op de rollen 2 of 4 terecht komen én onderdeel vormen van een winlijn. Je kunt ook re-spins verdienen door wederom 3 of meer Scatters op de rollen te krijgen. Zo kan het maar zo zijn dat je langdurig veel prijzengeld wint. Vanzelf kom je weer terug in het basisspel en wordt het gewonnen geld opgeteld bij de totale winst.