Dragon Island

Dragon Island: Win Both Ways feature

In Dragon Island zijn alle legendarische draken verzameld op hetzelfde eiland. Het is allesbehalve een vervelend eiland om op vast te zitten, want het uitzicht is adembenemend en het blauwe water nodigt uit om een duik in te nemen. Pas wel op, want onderaan de rollen bevindt zich een grote waterval. Op de achtergrond hoor je rustgevende natuurgeluiden, waardoor het overkomt alsof er vrede en harmonie heerst. Er is ontzettend veel te winnen op dit prachtige eiland.

Dragon Island NetEnt

Dragon Island spelregels

Dragon Island is een videoslot met 5 rollen. Betaald spelen is mogelijk vanaf een inzet van 0,15 eurocent per spin tot maximaal 30 euro per draaibeurt. Selecteer het level (1 – 10) en de muntwaarde (0,01 – 0,20). Meespelen in de autoplay is mogelijk. Selecteer ‘auto’ links onderaan in de onderste balk. Je hebt de keuze uit 10 tot 1000 spins. De rollen spinnen dan dus automatisch, terwijl jij alleen maar hoeft toe te kijken. Via de geavanceerde instellingen kun je zelf bepalen wanneer je uit de autoplay wilt stappen, bijvoorbeeld wanneer er een winst is behaald, wanneer je toegang hebt gekregen tot de gratis spins feature of zodra je een bepaald bedrag hebt verloren of juist hebt gewonnen. Het voordeel van níet in de autoplay spelen, is dat je de rollen eerder kunt laten stoppen en je per spin de inzet naar boven of naar beneden bij kunt stellen.

Tot wel 30 winlijnen

Dragon Island NetEntHet heeft in het basisspel 15 winlijnen die flexibel in te stellen zijn. Het meespelen met minder winlijnen is dus mogelijk, maar dit heeft wel een onmiddellijk effect op de winkansen. Je kunt zelf selecteren of je de winlijnen alleen van links naar rechts lopen of ook van rechts naar links. Het heeft namelijk de unieke “Win both Ways” feature. Via de groene button rechts onderin het scherm, is deze functie op elk moment in of uit te schakelen. Nu wordt het echt interessant, want het aantal winlijnen verdubbeld hiermee naar 30. Onthoud dat tegelijkertijd ook de inzet verdubbeld, mits je hier handmatig niets aan verandert.

Scatters en 3 verschillende Wilds

Dragon Island NetEntDe symbolen bestaan onder andere uit letters en een cijfer, zoals de J, Q, K, A en de 10. Het videoslot Dragon Island heeft 3 verschillende Wilds. De reguliere Wild vervangt nagenoeg elk symbool. De Golden Wild is alleen actief tijdens de “Win both Ways” feature. Het zorgt hier voor hogere winkansen én voor het winnen van multipliers vanaf x2 tot x8 over de winst. Als laatste is er de Expanding Wild, welke alleen actief is tijdens de Free Spins feature. De Expanding Wild verschijnt random op een willekeurige rol, voorafgaand aan de spin. Met tenminste 3 Scatters op de rollen, in de vorm van een uitbarstende vulkaan, activeer je deze Free Spins feature. Hoe meer Scatters, des te groter het aantal gratis spins. Je wint er tenminste 10. Met 4 Scatters ontvang je 20 gratis spins en met 5 Scatters wel 50! Tijdens deze feature is er altijd een multiplier actief, waardoor de winsten snel kunnen stijgen. Wacht niet langer met spelen en maak van de draken je vrienden!