Crime scene

Speel Gratis Crime Scene

Duik in de duistere wereld van criminaliteit en moorden met het spannende videoslot Crime Scene van spelmakers Net Entertainment. Als je het spel goed speelt kun jij de moorden die gepleegd zijn oplossen. De wapens op de rollen kunnen gecombineerd worden met de forensische koffertjes, afbeeldingen van voetafdrukken en UV-lampen. Als jij alle onderdelen bij elkaar weet te spelen dan kun jij de moord oplossen en hier krijg je natuurlijk een rijkelijke beloning voor!

Crime Scene spelregels

Bij het spel Crime Scene zijn er vijf rollen die elk drie rijen hebben. Het totaal aantal winlijnen ligt op vijftien stuks en daarmee is er veel kans dat je je inzet in veelvoud terug gaat winnen. Je kunt er voor kiezen om op verschillende levels in te zetten. Dit kan variëren van level één tot en met tien. De coin value zal vermenigvuldigd worden met de hoeveelheid levels waarop je speelt en me het aantal winlijnen. Doordat de coin value van 0,01 tot en met 1,00 kan worden gezet is je maximale bet dus 1 x 10 x 15 = 150. Het is tevens eenvoudig om direct met de max bet te spelen. Hier is namelijk een afzonderlijke knop voor. Handig voor mensen die het spel wat langer willen spelen is de Autoplay functie. Hiermee kun je tien, 25, 50 of 100 potjes spelen zonder dat je zelf iets hoeft te doen. De winst per winlijnen kun je vinden als je in het spel Crime Scene op ‘paytable’ klikt. De maximale winst is maar liefst 22.500 coins.

Bonus Symbols

Crime scene bonussymboolBij drie of meer bonussymbolen op de vijf rollen en de drie rijen kom je in een spannend bonusspel terecht. In de Bonus Game kun je extra geld winnen dat zal worden toegevoegd aan de winst van de lijn die het bonus spel heeft geactiveerd. Je kunt in het bonus spel bovendien een multiplier vinden die je totale winst van die ronde nog eens verdubbeld. Al met al kun je op deze manier met Crime Scene een leuk bedrag bij elkaar spelen in één ronde. De hoogst mogelijke winst met de Bonus Symbols is maar liefst 6180 coins. De maximale winst hangt overigens wel samen met de inzet die jij hebt gedaan in de ronde. Hoe meer je inzet hoe hoger je maximale winst bij het bonus spel.

Sticky Wilds

Crime scene wild symboolIn tegenstelling tot gewone Wilds, die afbeeldingen op één of meer van de rollen en rijen zullen vervangen zodat er mogelijk een winlijn ontstaat, blijven de Sticky Wilds van Crime Scene tot wel vijf spins plakken. Hierdoor heb je meer kans om winst te behalen dan met normale Wilds. De Sticky Wild is in dit videoslot een badge van een sheriff. Deze zal je natuurlijk helpen om de moord op te lossen. Erg handig omdat je op deze manier makkelijker winlijnen kan maken! Het getal op de Sticky Wild geeft aan hoe veel spins hij blijft hangen. Denk er wel om dat je de inzet niet gaat veranderen als er een Sticky Wild in beeld is, dan vervalt deze namelijk.